Лосион грижа за кожена екипировка Liqui Moly Leather Suit Care

20,55 лв

Емулсия, изработена от висококачествени естествени и синтетични вещества. Придава на кожените повърхности копринен, блестящ защитен водоустойчив слой. Запазва структурата, сцеплението и еластичността на кожата и предпазва от ежедневно замърсяване и износване. Изглажда леко износените кожени повърхности и ги прави по-гъвкави. Редовната употреба подобрява външния вид и усещането на кожата, предотвратява преждевременното избледняване и удължава живота й.

ДоставкаПо заявка
SKU
1601

Емулсия, изработена от висококачествени естествени и синтетични вещества. Придава на кожените повърхности копринен, блестящ защитен водоустойчив слой. Запазва структурата, сцеплението и еластичността на кожата и предпазва от ежедневно замърсяване и износване. Изглажда леко износените кожени повърхности и ги прави по-гъвкави. Редовната употреба подобрява външния вид и усещането на кожата, предотвратява преждевременното избледняване и удължава живота й. Не съдържа оцветители, благодарение на което може да се използва върху всички цветни кожи, включително много светли тонове.

Свойства

  • отлична дългосрочна защита.
  • предпазва кожените компоненти от напукване.
  • поддържа кожата естествена.

Области на приложение

За всички кожени повърхности, изработени от кожа като кожени екипи, седалки, чанти, и др.

Приложение

Ако е необходимо, почистете кожените повърхности, които ще се третират

и оставете да изсъхнат. Преди употреба разклатете продукта. След това изсипете върху мека кърпа или парцал и с кръгови движения се нанася тънко и равномерно под лека натиск. Редовното приложение гарантира оптимален външен вид. Не е подходящ за велур. Проверете за съвместимост на материала преди прилагането на скрита зона.

Арт. №1601

Повече информация
Опаковка 250 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти