Паста за почистване на хром и алуминий Sonax

11,00 лв

SONAX паста за почистване на хром и алуминий, се използва за почистване и полиране на алуминий, мед, месинг и хром. Отстранява ръждата бързо и старателно. Разтваря мръсотията и корозията, като възстановява първоначалния блясък, като същевременно оставя защитен филм. Почиства и полира алуминиеви джанти, ауспуси, ролбари, лайстни и всички декоративни елемнти изработени от метал. Безопасна и напълно подходяща за използване в домакинството!

ДоставкаПо заявка
SKU
03080000

SONAX паста за почистване на хром и алуминий, се изпoлзва за почистване и полиране на алуминий, мед, месинг и хром. Отстранява ръждата бързо и старателно. Разтваря мръсотията и корозията, като възстановява първоначалния блясък, като същевременно оставя защитен филм. Почиства и полира алуминиеви джанти, ауспуси, ролбари, лайстни и всички декоративни елемeнти изработени от метал. Безопасна и напълно подходяща  за използване в домакинството!

Характеристики:

  • бърза и лесна употреба, с дълготраен ефект.
  • подходяща за алуминий, хром, месинг и мед.
  • възстановява оригиналния блясък.
  • оставя защитен филм.                                                                                  

 

Начин на употреба:

Разклатете преди употреба. Нанесете малко количество паста върху мека кърпа или микрофибър. В зависимост от нивото на замърсяване, прилагайте умерен до силен натиск с пастата и кърпата. Полирайте старателно, след това избършете с чиста кърпа, за да върнете оригиналния блясък.

Забележка:

Не използвайте върху боядисани метални части и хромирани пластмасови части. Предпазвайте от замръзване.

Грижа за автомобила SONAX

Произведено в Германия.

Повече информация
Опаковка 75 мл.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Паста за почистване на хром и алуминий Sonax
Вашият рейтинг

Свързани продукти