Мултифункционален спрей SX90 PLUS Sonax

18,65 лв

Универсален спрей   за приложение (колата, хоби, домакинство, бизнес и работилница). Разхлабва ръждясали или заседнали части (напр. гайки, винтове и ключове) и предпазва от корозия. Смазва движещи се части. Елиминира скърцането.Защитава, смазва и запазва чувствителните части на електрически инструменти, двигатели, часовникови механизми, домакинско и градинско оборудване. Може да се използва и за почистване и грижа за оръжия, фини механични устройства и машини. Почиства, предпазва и трайно смазва веригите и зъбните колела на велосипеди и мотоциклети. Подходящ като контактен спрей за системи за запалване, предпазва от влага, поддържа електронните контакти чисти и предотвратява токове на утечки. Разтваря и премахва катран, остатъци от лепило и ценови етикети. Без силикон.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
04744000

Универсален спрей   за приложение (колата, хоби, домакинство, бизнес и работилница). Разхлабва ръждясали или заседнали части (напр. гайки, винтове и ключове) и предпазва от корозия. Смазва движещи се части. Елиминира скърцането. Защитава, смазва и запазва чувствителните части на електрически инструменти, двигатели, часовникови механизми, домакинско и градинско оборудване. Може да се използва и за почистване и грижа за оръжия, фини механични устройства и машини. Почиства, предпазва и трайно смазва веригите и зъбните колела на велосипеди и мотоциклети. Подходящ като контактен спрей за системи за запалване, предпазва от влага, поддържа електронните контакти чисти и предотвратява токове на утечки. Разтваря и премахва катран, остатъци от лепило и ценови етикети. Без силикон.

Употреба: Новата пръскаща глава "Easy Spray" има предпазител, който може да се активира и деактивира чрез плъзгане на червения корпус. В допълнение - пръскащата струя на дюзата се разпръсква по-широко осигурява лесно нанасяне и оптимизирана дозировка.

Разклатете преди употреба.Отключете пръскачката, като натиснете червения корпус.Напръскайте тънък слой.

Сгънете тръбата на EasySpray нагоре за насочите струята.В зависимост от предназначението, напръскайте отново след няколко минути.

Повече информация
Опаковка 400 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация