Как да направя поръчка?

Senax.bg е платформа за онлайн търговия.

 

Моля преди да направите поръчка Ви препоръчваме да прочетете Общите Условия за пазаруване в senax.bg, който ще намерите на сайта. В този документ са описани всички детайли и условия за лесно и бързо пазаруване през нашия сайт.

Смятаме, че когато сте напълно информирани за начина, по който работи senax.bg, първата Ви среща с нас ще доведе до втора, втората до следваща, и така докато създадем една истинска и пълноценна връзка на равнопоставено партньорство.

Регистрация:

Пазаруването в senax.bg изисква предварителна регистрация в онлайн платформата.

Регистрацията е свързана с определени ползи за Вас:

  • Персонален профил в bg, от който може да управлявате Вашите поръчки.
  • Създаване на списък с предпочитани продукти.
  • Право да получавате бонус точки, които може да използвате под формата на отстъпки при следващи поръчки.
  • Участие в различни промоционални кампании, организирани от нас.
  • Специални предложения, съобразени с Вашите поръчки и разгледани продукти на сайта.

Когато отидете на бутон “Моят акаунт” в горния десен ъгъл на сайта и кликнете ще намерите опцията “Нови клиенти” и “ Регистрация”. След като влезете в нея ще трябва да въведете само двете си имена и валиден адрес на вашата ел. поща, както и да изберете вашата персонална парола за достъп. Вие въвеждане еднократно Вашите персонални данни, което впоследствие улеснява пазаруването в senax.bg. Вие може да промените по всяко време Вашата персонална информация – контактни данни, адрес за получаване на поръчката и т.н., както и да създавате нови пароли за достъп.

Моля обърнете внимание и не пропускайте да активирате бутона за абонамент за нашия бюлетин. Чрез този бюлетин ще може да ви изпращане актуална информация за нашите промоционални и нови продукти.