Почистващ препарат за кожа Sonax Premium Class 250 мл.

65,60 лв

SONAX Premium Class Leather Cleaner ефективно почиства всички видове гладка кожа. Особено бързодействащ, с интензивен ефект и максимална съвместимост на материала. Премахва дори и най-упоритите замърсявания като мазнина и петна по дънки, без да уврежда или наранява кожата. С дисперсия на пяна за особено лесно нанасяне и ефективно дозиране. Подходящ за всички гладки кожи, също и за повърхности от перфорирана кожа и седалки с отопление/охлаждане на седалките.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
02811410

SONAX Premium Class Leather Cleaner ефективно почиства всички видове гладка кожа. Особено бързодействащ, с интензивен ефект и максимална съвместимост на материала. Премахва дори и най-упоритите замърсявания като мазнина и петна по дънки, без да уврежда или наранява кожата. С дисперсия на пяна за особено лесно нанасяне и ефективно дозиране. Подходящ за всички гладки кожи, също и за повърхности от перфорирана кожа и седалки с отопление/охлаждане на седалките. След почистване на кожата с препарата за кожа, препоръчваме да използвате лосион "грижа за кожата" за защита, грижа и запечатване на третираните повърхности.

  • Високо ефективен почистващ препарат.
  • Лесна за използване дисперсия на пяна.
  • Безопасен за всички кожени седалки и изделия от естествена кожа.
  • Може да се използва за почистване на кожени мебели, кожени дрехи, кожена мото екипировка и т.н.

Инструкции за употреба:

Почистете с прахосмукачка всички кожени повърхности. Напръскайте почистващ препарат върху кожената повърхност и разнесете с мека четка и изчакайте. Оставете почистващия препарат за кратко и след повторете с меката четка. Внимателно отстранете мръсотията и остатъците от препарата с влажна микрофибърна кърпа. След почистване нанесете SONAX Premium Class Leather Care Cream, за да защитите, поддържате и запечатате кожата.

Моля обърнете внимание:

Не използвайте върху анилинова кожа и велур.

Винаги почиствайте цялата повърхност.

Не накисвайте кожата.

Не използвайте върху топли повърхности.

Не позволявайте да изсъхне върху кожени повърхности.

Пазете от замръзване. 

Повече информация
Опаковка 250 мл.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Почистващ препарат за кожа Sonax Premium Class 250 мл.
Вашият рейтинг