Еспресно почистване

Не, няма грешка. Сметни колко време е необходимо, за да се насладиш на едно кафе еспресо. За двойно толкова можеш да измиеш колата си и да и се наслаждаваш цяло лято. Необходими са еспресно количество автошампоан Sonax, 10л вода, двете ти ръце и малко сянка, за да не изгориш. Продуктът е съвместим с всички видове повърхности - хром, боя, пластмаса и стъкло. За да изпревариш събитията, може да подсушиш следите моментално със синтетичната гюдерия Sonax.

 

30 хиляди за 30 минути

Автомобилът ти може да изглежда като в шоурум след едно измиване, без да има нужда от професионална намеса, стига да имаш правилните продукти. Шампоан с вакса Sonax Xtreme ти обещава чистота, блясък и защита за целия сезон. Восъкът запълва драскотините по повърхността, осигурявайки гладкост за отблясъци на слънчева светлина. Допълнителен плюс е водоотблъскващия ефект, благодарение на който мръсотията във водата няма да представлява грижа. Гъба за външно измиване 2 в 1 Sonax гарантира измиване без образуване на кръговите драскотини, срещу които вечно се борим. Твоята кола е твоят сърф на асфалта и вози по-добре, когато е ваксиран.

 

ААА измиване

Чистите коли стигат далеч, а тези с керамично покритие - още по-далеч. В дългосрочен план, най-доброто решение е керамиката. Тя спестява честите посещения в автомивка, защитава дългосрочно от замърсявания и драскотини и възвръща първоначалния блясък. Важно уточнение, което трябва да се направи е, че върху лакът на автомобила трябва вече да е нанесено керамично покритие.

Керамичният шампоан Sonax Xtreme е перфектната комбинация между измиващо средство и средство за грижа. След употребата му се образува защитен филм със запечатващо действие. Задължително е измиването да започне със силна струйка вода, преди нанасянето на продукта. Също толкова важно е автомобилът да не бъде излаган на пряка слънчева светлина по време на изпълнението. Микрофибърната ръкавица за външно измиване Sonax е изключително удобна за употреба елиминирайки възможността от перманентни пръстови отпечатъци по повърхността.

 

И за финал, започни на чисто

Има дни, в които прекарваме повече време в колата, отколкото вкъщи. Има и дни, в които колата е вкъщи. Освен свежест и усещане за завършеност, измиването на автомобила обективно спестява по-упорити проблеми в бъдеще. Премахнете всякакви индустриални и варовикови замърсявания от боята и пластмасовите повърхности още сега със Sonax, за да си удължите почивката чак до есен.