Микрофибърна ръкавица за външно измиване SONAX Microfaser Waschhandschuh

17,38 лв

Практична и удобна микрофибърна ръкавица за външно измиване на автомобила. Издръжлива и годна за машинно пране. Нежният и мек микрофибър осигурява цялостно и нежно почистване на всички боядисани, стъклени и пластмасови повърхности. Мръсотията се задържа във влакната и не може да надраска повърхностите. Ергономичната форма на ръкавицата с палец и разделител в областта на пръстите и еластичният маншет предпазват от усукване и изплъзване.

 

Доставкадо 3 работни дни
SKU
04282000

Описание

Практична и удобна микрофибърна ръкавица за външно измиване на автомобила. Издръжлива и годна за машинно пране. Нежният и мек микрофибър осигурява цялостно и нежно почистване на всички боядисани, стъклени и пластмасови повърхности. Мръсотията се задържа във влакната и не може да надраска повърхностите.  Ергономичната форма на ръкавицата с палец и разделител в областта на пръстите и еластичният маншет предпазват от усукване и изплъзване.

 

Свойства

  • фин микрофибър, не надрасква лаковото покритие
  • прилепва по ръката, за максимална ефективност
  • лесна за почистване, може да се пере в пералня
  • състав: 79% полиестер, 21% полиамид

 

Приложение

Използвайте ръкавицата с шампоан като SONAX Gloss Shampoo. Старателно изплаквайте ръкавицата от време на време. След употреба изплакнете ръкавицата с чиста вода.

 

Забележка

Пране до 40 °C. Не използвайте омекотител. Не сушете в сушилня.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти