Микрофибърна ръкавица за външно измиване Sonax

17,38 лв

Практична и удобна микрофибърна ръкавица за измиване на външните части на автомобила. Издръжлива и може да се пере в пералня машина.Меките, нежни и висококачествени микрофибри осигуряват цялостно и нежно почистване на всички боядисани, стъклени и пластмасови повърхности. Мръсотията прилепва към влакната и по този начин не може да надраска повърхностите. Ергономичната форма на ръкавицата с палец и отделящ шев в областта на пръста, както и еластичните маншети предотвратяват изпадането и изплъзването на ръкавицата

Доставкадо 3 работни дни
SKU
04282000

Практична и удобна микрофибърна ръкавица за измиване на външните части на автомобила. Издръжлива и може да се пере в пералня машина.Меките, нежни и висококачествени микрофибри осигуряват цялостно и нежно почистване на всички боядисани, стъклени и пластмасови повърхности. Мръсотията прилепва към влакната и по този начин не може да надраска повърхностите. Ергономичната форма на ръкавицата с палец и отделящ шев в областта на пръста, както и еластичните маншети предотвратяват изпадането и изплъзването на ръкавицата.


Характеристики:
- фин микрофибър, не надрасква лакови покрития.
- прилепва по ръката, за максимална ефективност.
- лесна за почистване, може да се пере в пералня машина.
- състав: : 79% полиестер, 21% полиамид.


Указания за употреба:

Използвайте ръкавицата с шампоан като SONAX Gloss Shampoo. Старателно изплаквайте ръкавицата от време на време. След употреба изплакнете ръкавицата с чиста вода.


Забележка:
Пране до 40°C. Не използвайте омекотител. Не сушете в сушилня.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Микрофибърна ръкавица за външно измиване Sonax
Вашият рейтинг

Свързани продукти