Масло за верига на велосипед LIQUI MOLY Bike Chain Oil Wet Lube, 100 мл.

25,57 лв

Мощно масло с дълъг живот за всички велосипедни вериги. Специално подходящо за влажни и мръсни условия. Осигурява особено гладка работа и предпазва металните части от корозия и износване. Отстранява влагата и е силно водоотблъскващо и има изключителни проникващи и адхезивни свойства. Не реагира с пластмаси, бои или метали. Екологично чисто като биоразградимо. Подходящо и за електрически велосипеди.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
6052 - 100 мл.

Описание

Мощно масло с дълъг живот за всички велосипедни вериги. Специално подходящо за влажни и мръсни условия. Осигурява особено гладка работа и предпазва металните части от корозия и износване. Отстранява влагата и е силно водоотблъскващо и има изключителни проникващи и адхезивни свойства. Не реагира с пластмаси, бои или метали. Екологично чисто като биоразградимо. Специално за смазване и грижа на велосипедни вериги при мокри или влажни условия. Подходящо и за електрически велосипеди.

 

Свойства

  • отлично проникващо действие
  • биологично разградимо

 

Области на приложение

Специално за смазване и грижа на велосипедни вериги при мокри или влажни условия. Подходящо и за електрически велосипеди.

 

Приложение

Почистете веригата на велосипеда с Препарат за почистване на спирачки и вериги на велосипеди (арт. № 6054) преди употреба. След това нанесете маслото на тънък слой върху сухата верига. Избършете излишното.

Избягвайте контакт със спирачките.

 

Повече информация
Опаковка 100 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти