Масло за верига на велосипед LIQUI MOLY Bike Chain Oil Wet Lube, 100 мл.

Специална цена 21,36 лв Редовна цена 27,92 лв

Мощно масло с дълъг живот за всички велосипедни вериги. Специално подходящо за влажни и мръсни условия. Осигурява особено гладка работа и предпазва металните части от корозия и износване. Отстранява влагата и е силно водоотблъскващо и има изключителни проникващи и адхезивни свойства. Не реагира с пластмаси, бои или метали. Екологично чисто като биоразградимо. Подходящо и за електрически велосипеди.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
6052 - 100 мл.

Описание

Мощно масло с дълъг живот за всички велосипедни вериги. Специално подходящо за влажни и мръсни условия. Осигурява особено гладка работа и предпазва металните части от корозия и износване. Отстранява влагата и е силно водоотблъскващо и има изключителни проникващи и адхезивни свойства. Не реагира с пластмаси, бои или метали. Екологично чисто като биоразградимо. Специално за смазване и грижа на велосипедни вериги при мокри или влажни условия. Подходящо и за електрически велосипеди.

 

Свойства

  • отлично проникващо действие
  • биологично разградимо

 

Области на приложение

Специално за смазване и грижа на велосипедни вериги при мокри или влажни условия. Подходящо и за електрически велосипеди.

 

Приложение

Почистете веригата на велосипеда с Препарат за почистване на спирачки и вериги на велосипеди (арт. № 6054) преди употреба. След това нанесете маслото на тънък слой върху сухата верига. Избършете излишното.

Избягвайте контакт със спирачките.

 

Повече информация
Опаковка 100 мл.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Масло за верига на велосипед LIQUI MOLY Bike Chain Oil Wet Lube, 100 мл.
Вашият рейтинг

Свързани продукти