Спрей за верига на велосипед LIQUI MOLY Bike Chain Spray, 400 мл.

27,24 лв

Универсална дълготрайна смазка за велосипедни вериги за влажни и мръсни, както и сухи и прашни условия. Измества влагата, притежава водоотблъскващ ефект, осигурява гладка работа. Отлично проникване и адхезия. Предпазва всички метални части от корозия. Неутрална при контакт с пластмаси, боя и метали. Растителната основа осигурява биоразградимост. Подходяща и за електрически велосипеди.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
6055 - 400 мл.

Описание

Универсална дълготрайна смазка за велосипедни вериги за влажни и мръсни, както и сухи и прашни условия. Измества влагата, притежава водоотблъскващ ефект, осигурява гладка работа. Отлично проникване и адхезия. Предпазва всички метални части от корозия. Неутрална при контакт с пластмаси, боя и метали. Растителната основа осигурява биоразградимост.

 

Свойства

  • биологично разградима
  • добра адхезия
  • добра защита срещу корозия
  • висока устойчивост на износване
  • не атакува пластмаси, бои и метали
  • много водоотблъскваща
  • предотвратява скърцане

 

Области на приложение

Универсална дълготрайна смазка специално проектирана за смазване и поддръжка на велосипедни вериги както във влажни, така и в сухи условия. Подходяща и за електрически велосипеди.

 

Приложение

Почистете веригата на велосипеда с Препарат за почистване на спирачки и вериги на велосипеди (артикул № 6054) преди употреба. След това разклатете спрея за веригата добре и нанесете тънко върху сухата верига. Избършете излишното.

Избягвайте контакт със спирачките!

 

Повече информация
Опаковка 400 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти