Спрей за залепване на гуми на велосипед LIQUI MOLY Bike Tire Fix, 75 мл.

20,94 лв

Специална комбинация от активни вещества за първа помощ при спукани гуми. Ремонтира спукани гуми без необходимост от демонтаж. Не е подходящ за използване върху гуми, които са скъсани или срязани отстрани, или ако гумата се е изплъзнала от джантата.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
6056 - 75 мл.

Описание

Специална комбинация от активни вещества за първа помощ при спукани гуми. Ремонтира спукани гуми без необходимост от демонтаж. Не е подходящ за използване върху гуми, които са скъсани или срязани отстрани, или ако гумата се е изплъзнала от джантата. За ремонт на велосипедни гуми (с или без вътрешна гума) от 12 – 29 инча. Може да се използва за всички обичайни вентили за велосипеди (вентили Schrader, Presta и Dunlop). Подходящ и за електрически велосипеди.

 

Свойства

  • възможен последващ ремонт на гуми
  • лесен за използване
  • бързо отстраняване на пробиви без демонтаж

 

Области на приложение

Ремонтира спукани гуми без необходимост от демонтаж. Не е подходящ за използване върху гуми, които са скъсани или срязани отстрани, или ако гумата се е изплъзнала от джантата.

 

Приложение

Където е възможно, първо отстранете всички причини за пробиването (напр. пирони, винтове). След това поставете колелото с вентила в положение на 12 часа и изпуснете напълно въздуха. Разклатете добре флакона, завийте винтовия конектор върху вентила на гумата, дръжте вертикално положение и използвайте цялото количество. След това извадете конектора и избършете излишния материал. Накрая коригирайте налягането на въздуха в гумите и веднага тръгнете, за да може пяната да се разпредели равномерно. В зависимост от размера на пункцията може да се наложи да изпомпвате още въздух след няколко минути. В повечето случаи твърда запушалка, запечатваща отвора, ще се образува след 10 минути. Не забравяйте да отидете в сервиз за професионален ремонт на гумата.

 

 

Повече информация
Опаковка 75 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти