SONAX подкрепя ABT Sportsline в DTM 2024

Специалистът в грижата за автомобили SONAX започва сезон 2024 DTM като партньор на екипа на ABT Sportsline. С иновативните продукти за грижа за автомобила и експертизата на SONAX, автомобилите ABT Audi R8 LMS GT3 evo II, пилотирани от Келвин ван дер Линде (27) и Рикардо Фелер (23), вече са в топ форма през втората си година.

SONAX продължава своето успешно и дългогодишно партньорство с базирания в Алгой състезателен отбор, в успешните серии през 2024. В края на април 20 топ пилоти от десет нации ще започнат сезона в Ошерслебен, който тази година празнува своята 40-та годишнина. Седем премиум производителя са представени от общо единадесет отбора. Милиони фенове на моторните спортове ще проследят вълнението на пистите и по време на предаванията на живо по телевизионния канал "ProSieben", в потока на живо на "ran.de", както и в новото приложение DTM и в канала на DTM YouTube, когато Келвин ван дер Линде и Рикардо Фелер ще се стремят да печелят точки с надписа SONAX върху двата автомобила ABT Audi R8 LMS GT3 evo II.

Базираният в Кемптен екип гордо ще покаже логото на SONAX върху предния капак на състезателната кола на Рикардо Фелер и отстрани на колата на Келвин ван дер Линде. Логото на SONAX ще бъде изобразено и върху състезателния екип на Рикардо Фелер, в бокса и върху камионите на отбора. Като част от своята маркетингова комуникация, специалистът по грижа за автомобилите не само се фокусира върху партньорството в собствените си социални медийни канали, но също така използва изображенията в кампании за продуктови иновации като серията "Xtreme Ceramic" и на своя уебсайт на dtm.sonax.de.

„SONAX е у дома си в завладяващия свят на моторния спорт“

„Щастливи сме да продължим партньорството си с ABT Sportsline. В нашето десетилетно сътрудничество, сезон 2024 бележи още едно постижение в успешната история на моторните спортове на SONAX“, казва Даниел От, управляващ директор маркетинг и продажби в SONAX. „SONAX е у дома си в завладяващия свят на моторните спортове, както никоя друга марка за грижа за автомобила, защото споделяме с нашите фенове страстта към продуктите за грижа за автомобила и моторния спорт на най-високо ниво.“

„За нас SONAX е безспорен номер едно в грижата за превозните средства и изключителен партньор. Сътрудничеството показва, че най-доброто представяне в моторните спортове е неразривно свързано с най-доброто представяне в грижата за превозните средства. Радваме се да се представим заедно в DTM, където ние можем да вдъхновим феновете и да ги развълнуваме за нашите марки“, казва Хари Унфлат, ръководител на спортния маркетинг в базираната в Кемптен компания.

DTM стартира сезон 2024 на 26 април в Ошерслебен

Сезонът на DTM започва в Мотоспорт Арена Ошерслебен на 26 април. Ред Бул Ринг в Австрия и Зандвоорт в Холандия, две популярни писти в съседните на Германия страни са на дневен ред. Публиката на немския моторен спорт може да се насити на немските събития на Норисринг, Лаузицринг и Заксенринг, както и на финала на Хокенхаймринг през есента.

Друг акцент на сезона очаква посетителите на официалния рожден ден на DTM на Норисринг. 40-ата годишнина ще бъде отбелязана на традиционната улична обиколка от 5 до 7 юли. Акцентите в програмата на събитието в Нюрнберг включват два кръга от DTM Classic, които също така ще съживят дългата история на SONAX в състезателните серии с автомобили от четири десетилетия история на DTM.

Ако искате да научите повече за SONAX и да разгледате пълната гама от продуктите на марката, можете да го направите в онлайн магазина на официалния представител на марката за България - www.senax.bg или на място във фирмения магазин в гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92.