Детайлинг професионалистите и професионалните потребители в автомобилните сервизи и автокъщите могат да очакват безупречни резултати благодарение на иновации в гамата Profiline.

„Profiline Microfibre Wash“

„Profiline Microfibre Wash“ е първият от новите продукти на Sonax, който искаме да ви представим. Той е специален препарат, който прави замърсените микрофибърни кърпи готови за повторна употреба след изпиране в пералнята. Съдържанието на икономичния течен препарат е достатъчно за около 20 пранета. Независимо дали става въпрос за масло, грес, химикали, силикони, вакса или остатъци от политура – дори и най-упоритите замърсявания могат да бъдат отстранени от вашата микрофибърна кърпа с „Profiline Microfibre Wash“, без да оставят остатъци и без увреждане на чувствителната микрофибърна структура на кърпите. В същото време структурата на влакната се разхлабва, така че кърпите отново да са пухкави. С тази иновация Sonax отново гарантира безупречни резултати и висока ефективност при потреблението на консумативи на работното място. Продуктът се предлага в практична, лесна за дозиране еднолитрова пластмасова бутилка.

 

Profiline Microfibre Cloth Glass

С новия “Profiline Microfibre Cloth Glass” експертите от Neuburg предоставят на професионалните потребители особено абсорбираща, без власинки микрофибърна кърпа, изработена от полиестер и полиамид. С плътност на влакната от 300 GSM, успешно тестваният аксесоар постига перфектни резултати при почистване на стъклени повърхности. Късите влакна и равномерно подредената вафлена структура предотвратяват надраскване – с оптимизирано абсорбиране на мръсотия и без ивици, особено при цялостно почистване. Микрофибърните кърпи се предлагат във размер 40 х 40 сантиметра в опаковка от 3 броя.

 

Впечатляващо дълбоко почистване с “Profiline Power Air Clean”

Sonax оборудва пистолета за пръскане Power Air Clean, работещ със сгъстен въздух, с подобрена технология, като по този начин повишава почистващия ефект в интериора на автомобила до най-високо ниво. Независимо дали става въпрос за премахване на вкоренена мръсотия от тапицерията или упорити петна по нея, новият "Sonax Power Air Clean" успява да помогне. При работно налягане до 6-7 бара, тръба, която задава бързо въртене на изходящата въздушна струя, осигурява професионално дълбоко почистване, което означава, че мръсотията може да бъде отстранена светкавично, дори от труднодостъпни места.

В зависимост от вида на замърсяването, уредът е подходящ за ефикасно и нежно почистване с обикновен въздух под налягане, както и с вода и със “Sonax Interior Cleaner”. Освен това получава точки за управление благодарение на добре обмислената връзка за сгъстен въздух, която може да се върти на 360 градуса.

 

“Profiline Multistar” вече се предлага в петлитрови туби

Добре е да знаете: изпитаният универсален почистващ препарат „Multistar” за вътрешно и външно почистване вече се предлага и в петлитрови туби. Препоръчаният за всички почистващи дейности в интериора и екстериора на автомобила – включително за фолирани повърхности и матови бои – предлага максимална почистваща сила с най-добра съвместимост на материалите.