Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

СЕНАКС ПРАЗНУВА КАТЕРАЧ НА ГОДИНАТА СЪС SONAX

Дата: 2018-06-11

   

 

„Катерач на годината“ в Европа, призът, с който най-добрата немска марка за автокозметика SONAX отличи екипа на фирма „Сенакс“ за постигнати резултати през 2017 г.

   Урсула Лоренц, мениджър продажби в SONAX GmbH, пристигна в България, за да връчи специалната награда, зад която стоят много усърдна работа и екипен дух.

   Отличието „Катерач на годината“ показва най-висок ръст в продажбите за 2017 година между всички партньори на SONAX в Европа.

   Повече от 20 години партньорство и непрекъснато развитие при производството на иновационни продукти в категорията „Грижа за автомобила”, това свързва немската компания SONAX и българската фирма „Сенакс“.

 „Чувствам се изключително благодарен за тази награда, защото знам, че тя е плод на труда и идеите на всички хора около мен. Когато чуеш от партньор като SONAX, че си по-добър от всички в Европа, това означава много, защото преди цифрите стоят хората до теб и доверието, което им гласуваш. Приемам постигнатите резултати не просто като процент, а като разговор с клиент, който ти казва, че вярва в твоята история. Благодаря, че споделяме всичко това със SONAX и хората в компанията, с които заедно продължаваме напред към следващото предизвикателство“, сподели Николай Стоянов, управител на „Сенакс“ ООД.

  Някои от най-великите алпинисти казват, че катеренето е самотно занимание, което понякога те изправя пред трудно преодолими препятствия, и времето, с което разполагаш, за да вземеш правилното решение, е много малко.

   Да оцелееш в света на бизнеса и да запазиш човешкият си облик е не по-малко рисково начинание, но голямата разлика в сравнение с истинското катерене е, че в повечето случаи не си сам по пътя към големите постижения.

   В „Сенакс“ продължаваме заедно да се катерим нагоре и да помним, че няма връх, който да е на всяка цена.

Кошница

Кошницата е празна.