Лятна течност за чистачки SONAX LEMON ROCKS, концентрат 1:100, 250 мл.

14,46 лв

Високо концентриран почистващ препарат с освежаващ, остър аромат на лимон за системата за миене на предното стъкло през лятото.  Премахва насекоми, масло, сажди, силикон и опасни отблясъци и мазни филми. Съвместим с пластмаса – не причинява пукнатини или слепи петна по стъклата на фаровете. Идеално подходящ за висококачествени лазерни, матрични LED и XENON фарове. Идеален за използване с нови технологии за чистачки и ветрилообразни дюзи. Тестван и върху матови бои, опаковани превозни средства и чувствителни ремонтирани бои. Благодарение на ефекта против варовик, той е подходящ и за смесване с твърда вода. Сътношение на разреждане 1:100. Съдържанието на бутилка от 250 мл.  произвежда 25 литра почистваща течност.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
03701410 - 250 мл.

Описание

Високо концентриран почистващ препарат с освежаващ, остър аромат на лимон за системата за миене на предното стъкло през лятото.  Премахва насекоми, масло, сажди, силикон и опасни отблясъци и мазни филми. Съвместим с пластмаса – не причинява пукнатини или слепи петна по стъклата на фаровете. Идеално подходящ за висококачествени лазерни, матрични LED и XENON фарове. Идеален за използване с нови технологии за чистачки и ветрилообразни дюзи. Тестван и върху матови бои, опаковани превозни средства и чувствителни ремонтирани бои. Благодарение на ефекта против варовик, той е подходящ и за смесване с твърда вода. Сътношение на разреждане 1:100. Съдържанието на бутилка от 250 мл. произвежда 25 литра почистваща течност.

 

Приложение

Дръжте бутилката изправена и развийте капачката на четвърт оборот. Напълнете дозиращата глава с 25 мл. концентрат, като натиснете долната част на бутилката. Развийте напълно капачката и добавете съдържанието на дозиращата глава към водата в контейнера за измиване на предното стъкло. 25 мл. са достатъчни за 2.5 литра вода. Ако съдържанието на контейнера е по-голямо, дозирайте съответно.

 

Повече информация
Опаковка 250 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти