Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

ПАРТНЬОРСТВОТО НА ARAI С ТТ СЪСТЕЗАНИЯТА НА ОСТРОВ МАН ПРОДЪЛЖАВА 

Дата: 2018-02-23

ARAI Helmet представи лимитирана серия на новата каска RX-7V Isle of Man TT 2018, колекционерско издание, с което компанията отбелязва 10-о юбилейно издание от началото на партньорството със състезанията на остров Ман.

Моделът  ARAI RX-7V IoMTT 2018 ще бъде показан на състезанията Isle of Man TT през май, а след това във всеки оторизиран дилър на ARAI Helmet.

ARAI Helmet и IoMTT представят по един лимитиран модел всяка година, като ARAI е единствената марка каски, която може да използва оригиналното лого на TT състезанията.

Италианският топ дизайнер Алдо Друди създава прекрасните графики и дизайна на уникалните модели още от самото начало на партньорството, което ще продължи и през следващите години.

Няма как да не я обикнете, защото тя е на един завой разстояние от съвършенството. Това е RX-7V Isle of Man TT 2018. 

Каските ARAI са изключително популярни най-вече заради своята ексклузивност, неповторими графики и перфектно изпълнение. Лимитираната серия е представена за първи път през 2007 година – моделът "Centenary" , по повод отбелязването на 100 - годишнината от легендарните TT състезания.

Феновете на мотоциклетните спортове имат възможността да се радват на новото издание на ARAI IoMTT всяка година. Дизайнът за 2018 година е в духа на колекциите IoMTT и отбелязва  десетата годишнина от първата лимитирана серия за остров Ман, с познатото лого "ТТ” и надписа „Ellan Vannin”, който означава името на острова на местния език. Черната основа на каската е в контраст с големи червени детайли и златни акценти. В предната част е отделено специално място за надписа „10-о лимитирано издание”, което подчертава факта, че от този модел ще бъдат произведени ограничено количество каски.

Изработката на модела покрива всички критерии на състезателите за идеална каска - технология и дизайн, които осигуряват максимална защита при каране в различни условия.

С внимание към всеки детайл, серията RX-7V е съвкупност от  знанията и опита на АRAI Helmet в технологията за производство на каски. С изцяло нова външна обвивка PB-SNC², модерната технология VAS (Variable Axis System) и новата Eco Pure, анти-бактериална вътрешна част,  каската е по-близо до идеалната форма от всеки друг път.

АRAI RX-7V IoMTT 2018 се отличава с нов дифузьор, който подобрява аеродинамика при висока скорост и минимален шум. Комбинираните системи предлагат отлична и ефективна вентилация. Новата система за закопчаване на визьора (взаимстван от каските за F1) с напълно модифициран тристепенен механизъм за затваряне го закрепва както никога досега - с един пръст - дори с ръкавици.

СЕРТИФИКАТИ: ECE 22-05 и SNELL M2010/2015

Кошница

Кошницата е празна.