Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

SONAX PROFILINE CERAMIC CC 36 С ПРЕМИЕРА НА ТУНИНГ ШОУ 2017

Дата: 2017-06-20

Най-мощната защита за автомобилната боя е факт в България – PROFILINE CERAMIC CC 36  от SONAX.

 

Вижте видеото, което ще ви остави без дъх, ТУК, а след това ще ви разкажем повече за това какво се случи на Тунинг Шоу 2017.

 

Идеята тръгна от организаторите, които ни предложиха да направим игра във Фейсбук и да изберем подходящ автомобил, върху който да положим покритието с живот 36 месеца.

 

Петя от София ни гласува пълно доверие и за два дни преобразихме нейното Audi – първо полиахме с професионалната намеса на машините RUPES, a след това нанесохме керамичното покритие.

 

  

 

Еластичността е сила с PROFILINE CERAMIC CC 36 , в което се убедиха всички посетители на Тунинг Шоу 2017, които за първи път видяха на живо преобразяването на автомобила на Петя. Тя е щастлива от промяната, ние още повече.

 

 

Керамичното покритие гарантира блясък, устойчив във времето, с дълготраен ефект, който отблъсква водата и частиците мръсотия. Това удължава живота на боята при правилна поддръжка с качествена автокозметика.

Иновативната технология изисква специфични умения от обучени експерти, затова керамичното покритие може да бъде нанесено единствено от професионалисти в специализирани сервизни центрове.

 

 

Тунинг Шоу 2017 е атракция, която автомобилните фенове очакват с голямо нетърпение всяка година. Ние също. И има защо.

 

 

Точно затова разгорещихме за втора поредна година мъжката половина от посетителите с еротичната автомивка на SONAX . Момичетата дадоха всичко от себе си в хладното юнско време, за да вдигнат градусите и да се промъкнат между капките дъжд. И успяха.

 

    

 

Ние събрахме неограничено количество положителни емоции от двата дни, през които подаръците от SONAX и RUPES не спираха да валят напук на дъждовното време.

 

 
 
 
И защото знаем, че повечето мъже обичат футбола, ей така ни хрумна да разиграем и няколко топки SONAX на терена на Тунинг Шоу 2017.
 
 
 
Една година ни дели от следващото Тунинг Шоу, но спомените от преживяванията ще ни стигнат точно за толкова време.
 
 

Кошница

Кошницата е празна.