Синтетично масло LIQUI MOLY SYNTHOIL LONGTIME PLUS 0W-30, 5 л.

354,00 лв

Напълно синтетично дълготрайно моторно масло от 2-ро поколение за бензинови и дизелови двигатели. Специално разработено за гамата двигатели на VW от моделна година 2000 с удължени интервали на поддръжка. Комбинацията от неконвенционални синтетични базови масла и иновативна технология на добавките води до нисък вискозитет и висока стабилност на срязване на моторното масло, което надеждно предотвратява образуването на отлагания, намалява загубите от триене в двигателя и осигурява оптимална защита от износване. Това води до спестяване на гориво и удължен експлоатационен живот на двигателя. Всесезонно масло за бензинови и дизелови двигатели със и без помпа-дюза технология. За автомобили с удължени интервали на поддръжка от Audi, Volkswagen, Seat и Škoda. Тествано с турбокомпресори и каталитични конвертори.

Забележка: Това моторно масло не е обратно съвместимо и следователно никога не трябва да се използва в двигатели на „не-WIV превозни средства“.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
1151 - 5 л.
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

Описание

Напълно синтетично дълготрайно моторно масло от 2-ро поколение за бензинови и дизелови двигатели. Специално разработено за гамата двигатели на VW от моделна година 2000 с удължени интервали на поддръжка. Комбинацията от неконвенционални синтетични базови масла и иновативна технология на добавките води до нисък вискозитет и висока стабилност на срязване на моторното масло, което надеждно предотвратява образуването на отлагания, намалява загубите от триене в двигателя и осигурява оптимална защита от износване. Това води до спестяване на гориво и удължен експлоатационен живот на двигателя. Всесезонно масло за бензинови и дизелови двигатели със и без помпа-дюза технология. За автомобили с удължени интервали на поддръжка от Audi, Volkswagen, Seat и Škoda. Тествано с турбокомпресори и каталитични конвертори.

 

Свойства

  • изключителна чистота на двигателя
  • отлична устойчивост на износване
  • изключително ниска загуба от изпарение
  • изключителна надеждност на смазване
  • висока устойчивост на срязване
  • оптимално налягане на маслото при всички работни условия
  • моментално смазване след студен старт
  • намалява разхода на гориво
  • намалява загубите от триене
  • тествано с турбокомпресори и каталитични конвертори

 

Приложение

Трябва да се спазват спецификациите и инструкциите от монтажа или производителя на превозното средство.

 

Забележка

Това моторно масло не е обратно съвместимо и следователно никога не трябва да се използва в двигатели на „не-WIV превозни средства“.

 

Одобрения

ACEA A5/B5

VW 506 01

 

Лики Моли препоръчва за автомобили със следните спецификации

VW 503 00

VW 506 00

 

Повече информация
Опаковка 5 л.
Тип масло Синтетични
Вискозитет 0W30
Одобрения ACEA A5, B5
Одобрения API ACEA A5/B5, VW 506 01
LIQUI MOLY препоръчва за VW 503 00, VW 506 00
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти