Добавка за промиване на двигател за 15 мин. LIQUI MOLY PRO-LINE MOTORSPÜLUNG (Engine Flush), 500 мл.

35,15 лв

Почиства двигателя отвътре и отстранява отлаганията от маслените отвори, лагерите, зоната на буталните пръстени и др. Намалява шума на двигателя и разхода на масло, подобрява компресията и повишава експлоатационната надеждност на автомобила. Позволява на прясното масло да реализира пълния си потенциал след смяна на маслото. Подходяща за всички бензинови и дизелови двигатели със и без филтър за твърди частици (DPF/GPF). Осигурява перфектната хидравлична функция на маслено управлявани системи като VVT, VANOS и подобни. Може безопасно да се използва в превозни средства със зъбен ремък, работещ в масло. Съдържанието на опаковката от 500 мл. е достатъчно за до 5 л. масло. Тествана за използване с каталитични преобразуватели и турбокомпресори.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
2662 - 500 мл.

Описание

Почиства двигателя отвътре и отстранява отлаганията от маслените отвори, лагерите, зоната на буталните пръстени и др. Намалява шума на двигателя и разхода на масло, подобрява компресията и повишава експлоатационната надеждност на автомобила. Позволява на прясното масло да реализира пълния си потенциал след смяна на маслото. Подходяща за всички бензинови и дизелови двигатели със и без филтър за твърди частици (DPF/GPF). Осигурява перфектната хидравлична функция на маслено управлявани системи като VVT, VANOS и подобни. Може безопасно да се използва в превозни средства със зъбен ремък, работещ в масло. Съдържанието на опаковката от 500 мл. е достатъчно за до 5 л. масло. Тествана за използване с каталитични преобразуватели и турбокомпресори.

 

Свойства

  • подходяща за дизелови филтри за твърди частици (DPF)
  • леснa за използване
  • силно икономичнa
  • не атакува обичайните уплътнителни материали
  • нежно почистване
  • тестванa с турбокомпресори и каталитични преобразуватели
  • бързо почистване

 

Области на приложение

Почиства двигателя отвътре и отстранява отлаганията от маслените отвори, лагерите, зоната на буталните пръстени и др. Намалява шума на двигателя и разхода на масло, подобрява компресията и повишава експлоатационната надеждност на автомобила. Подходяща за всички бензинови и дизелови двигатели със и без филтър за твърди частици (DPF/GPF). Осигурява перфектната хидравлична функция на маслено управлявани системи като VVT, VANOS и подобни. Може безопасно да се използва в превозни средства със зъбен ремък, работещ в масло.

 

Приложение

Съдържанието на опаковката от 500 мл. е достатъчно за до 5 л. масло. Добавете към двигателното масло при работна температура преди смяна на маслото. След добавяне оставете двигателя да работи на празен ход за 10 – 15 минути в зависимост от степента на замърсяване. След това сменете маслото и филтъра. Съвместима с всички налични в търговската мрежа моторни масла.

 

Повече информация
Опаковка 500 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти