Многофункционален спрей за велосипеди LM 40

Специална цена 10,80 лв Редовна цена 12,00 лв

Универсална комбинация от активни съставки с отлични свойства за защита от корозия, водоотблъскване, разтваряне на ръжда и мръсотия, както и отличен смазващ ефект.  Надеждно елиминира скърцането. Подходящ и за електрически велосипеди.

 

Доставкадо 3 работни дни
SKU
6057 - 50 мл.

Описание

Универсална комбинация от активни съставки с отлични свойства за защита от корозия, водоотблъскване, разтваряне на ръжда и мръсотия, както и отличен смазващ ефект. Отличните характеристики на впръскването осигуряват проникване дори в най-тесните междинни пространства. Надеждно елиминира скърцането. Не реагира с пластмаси, бои или метали. Неговите изключителни свойства му дават широк спектър от приложения за всички велосипеди. Подходящ и за електрически велосипеди.

 

Свойства

  • елиминира скърцането
  • добра защита срещу корозия
  • оптимални свойства на проникване
  • премахва мръсотията
  • без силикон
  • универсално приложение

 

Области на приложение

Универсална комбинация от активни съставки с отлични свойства за защита от корозия, водоотблъскване, разтваряне на ръжда и мръсотия, както и отличен смазващ ефект. Надеждно елиминира скърцането. Подходящ и за електрически велосипеди.

 

Приложение

Нанесете тънко и равномерно върху предварително почистена и подсушена повърхност. Осигурява видим защитен филм. Избягвайте контакт със спирачките!

 

Повече информация
Опаковка 50 мл.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Многофункционален спрей за велосипеди LM 40
Вашият рейтинг

Свързани продукти