Керамична паста спрей LIQUI MOLY Ceramic Paste (Spray), 400 мл.

27,24 лв

Полусинтетична, бяла високотемпературна паста. Предотвратява заклинване, студено заваряване, замръзване на ръжда и приплъзване. Без метал, с много добра защита от износване и корозия. С общо предназначение. Устойчива на гореща и студена вода, както и на киселини и основи. Работен температурен диапазон: -40 °C до +1400 °C. За смазване на всички видове високонатоварени плъзгащи повърхности. Особено за ниски скорости и осцилиращи движения. За разделяне на компоненти, подложени на топлинен стрес и като защита от корозия при болтове, щифтове, шпилки, фланци, шпиндели и гнезда.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
3419 - 400 мл.

Описание

Полусинтетична, бяла високотемпературна паста. Предотвратява заклинване, студено заваряване, замръзване на ръжда и приплъзване. Без метал, с много добра защита от износване и корозия. С общо предназначение. Устойчива на гореща и студена вода, както и на киселини и основи.
Работен температурен диапазон: -40 °C до +1400 °C. За смазване на всички видове високонатоварени плъзгащи повърхности. Особено за ниски скорости и осцилиращи движения. За разделяне на компоненти, подложени на топлинен стрес и като защита от корозия при болтове, щифтове, шпилки, фланци, шпиндели и гнезда.

 

Свойства

  • устойчива на определени органични киселини и основи
  • особено устойчива на студено, горещо и на пръски вода
  • най-висока товароносимост
  • не атакува обичайните уплътнителни материали
  • нетоксична
  • предотвратява спирачния шум
  • предотвратява заклинване и студено заваряване
  • предотвратява приплъзване

 

Приложение

Частите, които ще се третират, трябва да бъдат чисти и без остатъци, мръсотия и влага. В зависимост от областта на употреба и приложението, напръскайте съответното количество върху почистената повърхност. Продуктът запазва техническите си свойства след изпаряване на разтворителя.

 

Повече информация
Опаковка 400 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти