Добавка за промиване на двигател на мотоциклет LIQUI MOLY MOTORBIKE Engine Flush, 250 мл.

17,70 лв

Високоефективна формула за бързо и безопасно отстраняване на отлаганията от двигателите преди смяна на маслото. Чистият двигател ще осигури по-малко износване, по-ниски емисии и подобрена производителност, като същевременно предотвратява преждевременното разграждане на маслото. Подходящa за всички 4-тактови двигатели, със или без мокри съединители. Безопасна за катализатори. Съдържанието на опаковката от 250 мл. е достатъчно за 3 - 4.5 литра масло.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
1657 - 250 мл.

Описание

Високоефективна формула за бързо и безопасно отстраняване на отлаганията от двигателите преди смяна на маслото. Чистият двигател ще осигури по-малко износване, по-ниски емисии и подобрена производителност, като същевременно предотвратява преждевременното разграждане на маслото. Подходящa за всички 4-тактови двигатели, със или без мокри съединители. Безопасна за катализатори. Съдържанието на опаковката от 250 мл. е достатъчно за 3 - 4.5 литра масло.

 

Свойства

  • лесна за използване
  • силно икономична
  • идеална за каталитични конвертори
  • дълъг експлоатационен живот на двигателя
  • не атакува обичайните уплътнителни материали
  • възстановява първоначалната работа на двигателя
  • почистване и грижа

 

Приложение

Съдържанието на опаковката от 250 мл. е достатъчно за 3 - 4.5 литра масло. Добавете към загрятото двигателно масло преди смяната на маслото. След добавяне оставете двигателя да работи на празен ход за 10 минути. През това време дръпнете и задръжте ръкохватката на съединителя няколко пъти за няколко секунди. След това източете маслото и сменете филтъра.

 

Повече информация
Опаковка 250 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти