Хибридна керамика CC Sonax ProfiLine

131,50 лв

Това е едностъпково и дълготрайно покритие, което защитава боядисаната и лакирана повърхност до 15 месеца. Лесно и бързо за използване: просто нанесете и почистете. Засилва цветовете, осигурява мека и гладка повърхност, придава ослепителен блясък и отблъсква мръсотията.Комплектът съдържа 4 гъби, които са достатъчни за покриване на два автомобила.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
02670000

Това е едностъпково и дълготрайно покритие, което защитава боядисаната и лакирана повърхност до 15 месеца. Лесно и бързо за използване: просто нанесете и почистете. Засилва цветовете, осигурява мека и гладка повърхност, придава ослепителен блясък и отблъсква мръсотията.


Употреба:
Разклатете добре бутилката преди употреба.
Нанесете няколко капки CC върху светлата страна на гъбата и разнесете на тънък слой върху боядисаната или лакираната повърхност. Третираната площ не бива да надвишава ½ m2 Изчакайте около 5 минути и избършете излишния продукт с нова кърпа от микрофибър и полирайте с друга нова. По този начин обработете цялото превозно средство и оставете покритието да се втвърди (поне 4 часа).


Превозното средство трябва да се поддържа в чиста и суха среда през целия период и повърхностите не трябва да се докосват. След нанасяне на покритието не измивайте автомобила с химикали (поне една седмица). Ако дозиращата гъба започне да се втвърдява по време на употреба, заменете я с нова. Съдържанието на продукта е достатъчно за два автомобила със стандартен размер.

Повече информация
Опаковка 50 мл.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хибридна керамика CC Sonax ProfiLine
Вашият рейтинг

Свързани продукти