Керамично покритие за фарове с UV защита SONAX PROFILINE HEADLIGHT COATING, 10 бр.

45,54 лв

Керамично дълготрайно покритие за пластмасови фарове на автомобили. Защитният слой на основата на силиций и въглерод, който е устойчив на влиянието на околната среда и измиването на автомобила, предотвратява матирането и замъгляването на фаровете поради UV светлината, съдържаща се в слънцето. Дълготраен ефект на покритието до една година. Ефектът е потвърден от Osram. Съдържанието на опаковката от 10 сашета по 5 мл. са достатъчни за 20 фара.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
02765410 - 10 бр.

Описание

Керамично дълготрайно покритие за пластмасови фарове на автомобили. Защитният слой на основата на силиций и въглерод, който е устойчив на влиянието на околната среда и измиването на автомобила, предотвратява матирането и замъгляването на фаровете поради UV светлината, съдържаща се в слънцето. Дълготраен ефект на покритието до една година. Ефектът е потвърден от Osram. Съдържанието на опаковката от 10 сашета по 5 мл. са достатъчни за 20 фара.

 

Приложение

  • Ако е необходимо, внимателно подгответе фаровете със SONAX Headlight Polish. 
  • Разкъсайте сашето и излейте част от течността върху чиста полираща кърпа SONAX и нанесете тънко върху чистия и сух фар. Едно саше е предназначено за третиране на два фара.
  • Незабавно избършете остатъците с ултра фина микрофибърна кърпа SONAX.
  • След това спазвайте поне 4 часа време за втвърдяване, през което автомобилът не трябва да се мокри.
  • Първото измиване на автомобила трябва да се извърши най-рано след 1 седмица.

 

Забележка

Силно алкални почистващи препарати в автомивки може да атакуват защитното покритие. Затова редовно наблюдавайте как водата се търкаля от фара, тъй като това дава информация за функционалността на защитното покритие. Запечатайте отново, ако е необходимо.

 

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти