Керамично покритие за фарове с UV защита Sonax ProfiLine - 10 броя

44,45 лв

Керамично запечатване на пластмасови фарове, с действие до 1 година, обработени с Profiline HeadlightPolish. Подходящ и за освежаване без предварително полиране.
Защитният слой на основата на силициев въглерод е устойчив на влиянията на околната среда и почистващи средства на автомобила, като същевременно предотвратява избледняването на фаровете поради UV лъчите.
В зависимост от натоварването на превозното средство се препоръчва употреба, един път годишно, дори без предварително полиране.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
02765410 - 10 броя

Описание на продукта
• Керамично запечатване на пластмасови фарове, с действие до 1 година, обработени с Profiline HeadlightPolish. Подходящ и за освежаване без предварително полиране.
• Защитният слой на основата на силициев въглерод е устойчив на влиянията на околната среда и почистващи средства на автомобила, като същевременно предотвратява избледняването на фаровете поради UV лъчите.
• В зависимост от натоварването на превозното средство на превозното средство се препоръчва годишна употреба дори без предварително полиране.

Безопасност на продукта
• Причинява сериозно увреждане на очите
• Предизвиква дразнене на кожата
• Запалима течност и пари
• Може да причини дълготрайни вредни ефекти върху водните организми

 

Употреба:

1) ако е необходимо третирайте внимателно фаровете с политура за фарове(02761410).

2) Отворете сашето, изсипете върху кърпа за полиране (04222000) и разнесете равномерно върху вече почистените и сухи фарове. 3) Избършете остатъкът непосредствено след нанасяне с ултра мек микро фибър (04507000). След приключване на процедурата оставете фаровете за около 4 часа. Докато трае това време на заздравяване да се пазят от намокряне. Може да миете превозното средство най-рано след 1 седмица.

Забележка: Силно алкални безконтактни препарати могат да нарушат защитният слой. 1 година UV защита. Опаковката съдържа 10 сашета по 5ml  достатъчни за 20 нанасяния. 1 саше е достатъчно за нанасяне върху 2 фара.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Керамично покритие за фарове с UV защита Sonax ProfiLine - 10 броя
Вашият рейтинг

Свързани продукти