Добавка за промиване на двигател за 200 км. LIQUI MOLY Öl Schlamm Spülung (Oil Sludge Flush), 300 мл.

30,40 лв

Идеалното решение за почистване на двигателя отвътре. Отстранява черната утайка и други замърсители и отлагания. Нежно почиства отвори за масло, маслени решетки, жлебове и канали на буталните пръстени и предотвратява повреда на двигателя. Подходяща за всички налични в търговската мрежа моторни масла в бензинови и дизелови двигатели със и без филтър за твърди частици (DPF). Тествана за използване с турбокомпресори и каталитични преобразуватели. Добавете прибл. 200 км. преди смяна на маслото. Съдържанието на опкавката от 300 мл. е достатъчно за обработка на до 5 литра моторно масло. Може безопасно да се използва в превозни средства с ангренажен ремък работещ в масло. Не е подходяща за мотоциклети с мокър съединител!

Доставкадо 3 работни дни
SKU
5200 - 300 мл.

Описание

Идеалното решение за почистване на двигателя отвътре. Отстранява черната утайка и други замърсители и отлагания. Повишава експлоатационната надеждност на двигателя и предотвратява недостиг на смазване. Нежно почиства отвори за масло, маслени решетки, жлебове и канали на буталните пръстени и предотвратява повреда на двигателя. Подходяща за всички налични в търговската мрежа моторни масла в бензинови и дизелови двигатели със и без филтър за твърди частици (DPF). Тествана за използване с турбокомпресори и каталитични преобразуватели. Добавете прибл. 200 км. преди смяна на маслото. Съдържанието на опкавката от 300 мл. е достатъчно за обработка на до 5 литра моторно масло. Може безопасно да се използва в превозни средства с ангренажен ремък работещ в масло. Не е подходяща за мотоциклети с мокър съединител!

 

Свойства

  • лесна за използване
  • премахва черната утайка
  • намалява отлаганията
  • почиства маслените канали, отвори и решетки
  • предотвратява недостиг на смазване
  • предотвратява скъпи ремонти
  • икономична
  • предотвратява агломерацията на продуктите от горенето

 

Области на приложение

Идеалното решение за почистване на двигателя отвътре. Отстранява черната утайка и други замърсители и отлагания. Подходяща за всички налични в търговската мрежа моторни масла в бензинови и дизелови двигатели със и без филтър за твърди частици (DPF). Тествана за използване с турбокомпресори и каталитични преобразуватели. Може безопасно да се използва в превозни средства с ангренажен ремък работещ в масло. Не е подходяща за мотоциклети с мокър съединител!

 

Приложение

Една кутия от 300 мл. е достатъчна за двигатели с вместимост на маслото до 5 литра. Добавете към моторното масло приблизително 200 км. преди смяната му. След добавяне на продукта карайте както обикновено около 200 км., но избягвайте работа с пълна газ. След това сменете моторното масло и масления филтър. Повторете процеса на почистване в случаи на силно замърсяване. Почистете маслената мрежа в масления картер, ако е необходимо. Може да се използва преди всяка смяна на маслото.

 

Забележка

Не е подходяща за мотоциклети с мокър съединител.

 

 

Повече информация
Опаковка 300 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти