Добавка за дизел LIQUI MOLY Super Diesel Additiv, 1:300

от 21,30 лв

Премахва отлаганията в дизеловата инжекционна система и в горивната камера и предотвратява образуването на нови. Поддържа всички компоненти на дизеловата инжекционна система. Предотвратява всякакво задръстване и залепване на иглите на дюзите. Подходяща за всички дизелови двигатели със и без дизелов филтър за твърди частици (DPF). Превантивно или при проблем. Напълно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. Съдържанието на опаковка от 250 мл. е достатъчно за до 75 л. гориво (дозировка 1:300). Ефектът остава до 2000 км. Тествана за съвместимост с турбокомпресори.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
8343 - 250 мл., 5140 - 5 л.

Описание

Премахва отлаганията в дизеловата инжекционна система и в горивната камера и предотвратява образуването на нови. Поддържа всички компоненти на дизеловата инжекционна система. Предотвратява всякакво задръстване и залепване на иглите на дюзите. Повишава цетановото число, подобрява възпламеняването на дизеловото гориво и осигурява гладка работа на двигателя. Защитава цялата горивна система от корозия и износване. Оптимизира тестовите стойности на емисиите и работата на двигателя. Чистите двигатели използват по-малко гориво и намаляват емисиите на замърсители. Подходяща за всички дизелови двигатели със и без дизелов филтър за твърди частици (DPF). Превантивно или при проблем. Напълно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. Съдържанието на опаковка от 250 мл. е достатъчно за до 75 л. гориво (дозировка 1:300). Ефектът остава до 2000 км. Тествана за съвместимост с турбокомпресори.

 

Свойства

 • отлична чистота
 • повишава цетановото число
 • повишава смазващия ефект
 • за дизелови горива с ниско съдържание на сяра
 • гарантира нисък разход на гориво
 • добра защита от корозия
 • поддържа горивната система чиста
 • висока устойчивост на износване
 • тествана за използване с каталитични преобразуватели
 • оптимизира работата на двигателя
 • предотвратява задръстване и залепване на иглите на инжекторите
 • предотвратява натрупването на отлагания
 • поддържа инжекционните дюзи чисти

 

Области на приложение

Подходяща за всички дизелови двигатели със и без дизелов филтър за твърди частици (DPF). Превантивно или при проблем. Напълно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. 250 мл. са достатъчни за до 75 л. гориво (дозировка 1:300). Ефектът остава до 2000 км. Тествана за съвместимост с турбокомпресори.

 

Приложение

Увеличаването на производителността на запалване и подобряването на смазочния ефект чрез подобрители на смазващата способност се постига чрез добавяне на продукта към дизелови горива с ниско съдържание на сяра на непрекъсната основа. Една кутия от 250 мл. е достатъчна за 75 л. дизелово гориво. Дозировка: 1:300.

Почистете инжекторите и защитете от корозия чрез добавяне към дизеловия резервоар на всеки 2000 км.

5 л. туби и 50 л. бидони за камиони, транспортни фирми, автобусни компании и индустрията. Дозировката е в съотношение 1:300 добавка към дизелово гориво.

При извеждане от експлоатация и консервиране на двигатели, добавете към дизеловото гориво в размер на 1%. Следвайте инструкциите за консервиране.

Може да се смесва с гориво по всяко време, тъй като смесването става автоматично.

 

 

 

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация