Добавка за почистване на дизелови дюзи LIQUI MOLY Diesel Spülung (Diesel Purge), 500 мл.

27,30 лв

Отстранява отлаганията по дизеловите дюзи и в горивната камера. Увеличава цетановото число. Елиминира проблеми с работата на двигателя, като чукане на празен ход и осигурява равномерна и тиха работа на двигателя. Предпазва цялата дизелова горивна система от корозия. Чистите двигатели се нуждаят от по-малко гориво и намаляват емисиите. За всички дизелови двигатели със и без дизелови филтри за твърди частици (DPF). Превантивно по време на всяка проверка, след ремонт на горивната система или за решаване на проблеми. Тествана с турбокомпресор. Перфектно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива.

 

Доставкадо 3 работни дни
SKU
2509, 2666 - 500 мл.

Описание

Отстранява отлаганията по дизеловите дюзи и в горивната камера. Увеличава цетановото число. Елиминира проблеми с работата на двигателя, като чукане на празен ход и осигурява равномерна и тиха работа на двигателя. Предпазва цялата дизелова горивна система от корозия. Оптимизира стойностите на теста за емисии. Може да се използва и като превантивна мярка. Чистите двигатели се нуждаят от по-малко гориво и намаляват емисиите. За всички дизелови двигатели със и без дизелови филтри за твърди частици (DPF). Превантивно по време на всяка проверка, след ремонт на горивната система или за решаване на проблеми (вижте описанието на приложението на опаковката или в техническия лист). Тествана с турбокомпресор. Перфектно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. Съдържанието на опаковката от 500 мл. е достатъчно за до 75 л. гориво.

 

Свойства

  • елиминира дизеловото чукане
  • повишава експлоатационната надеждност
  • повишава цетановото число
  • гарантира оптимално изгаряне
  • добра защита от корозия
  • изключително икономична
  • намалява отлаганията
  • почиства горивната система

 

Области на приложение

Отстранява отлаганията по дизеловите дюзи и в горивната камера. Увеличава цетановото число. Елиминира проблеми с работата на двигателя, като чукане на празен ход и осигурява равномерна и тиха работа на двигателя. Предпазва цялата дизелова горивна система от корозия. Чистите двигатели се нуждаят от по-малко гориво и намаляват емисиите. За всички дизелови двигатели със и без дизелови филтри за твърди частици (DPF). Превантивно по време на всяка проверка, след ремонт на горивната система или за решаване на проблеми. Тествана с турбокомпресор. Перфектно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива.

 

Приложение

Превантивна употреба:

За превантивна употреба. Добавете към дизеловото гориво според интервалите за проверка. 500 мл. са достатъчни за 75 л. гориво.

Използване при специфичен проблем:

Изключете тръбопроводите за подаване и връщане на гориво и ги поставете в съд със добавката. Стартирайте двигателя. Пуснете двигателя на различни обороти и изключете, преди съда с добавката да е останал празен. Свържете отново горивопроводите на горивната система и проверете за течове. В случаи на силно замърсяване повторете процеса на почистване, ако е необходимо.

Повече информация
Опаковка 500 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти