Добавка за дизел LIQUI MOLY SPEED TEC DIESEL, 250 мл.

18,97 лв

Тази изключително модерна добавка за дизелово гориво е специално разработена за значително подобряване на ускорението при частично натоварване. Двигателят пали по-добре и дори работи по-плавно. За всички дизелови двигатели със и без дизелови филтри за твърди частици (DPF). Тествана и безопасна за каталитични преобразуватели и турбокомпресори. За добавяне директно към резервоара за гориво. Перфектно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. Съдържанието на опаковка от 250 мл. е достатъчно за до 70 л. гориво. Перфектна за постоянна употреба за всякакъв вид зареждане.

ДоставкаПо заявка
SKU
3722 - 250 мл.

Описание

Тази изключително модерна добавка за дизелово гориво е специално разработена за значително подобряване на ускорението при частично натоварване. Осигурява повече удоволствие от шофирането чрез оптимизирана производителност. Двигателят пали по-добре и дори работи по-плавно. За всички дизелови двигатели със и без дизелови филтри за твърди частици (DPF). Тествана и безопасна за каталитични преобразуватели и турбокомпресори. За добавяне директно към резервоара за гориво. Перфектно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. Съдържанието на опаковка от 250 мл. е достатъчно за до 70 л. гориво. Перфектна за постоянна употреба за всякакъв вид зареждане.

 

Свойства

  • подходяща за дизелови филтри за твърди частици (DPF)
  • не съдържа органометални съединения
  • тестванa за използване с каталитични преобразуватели
  • намалява загубите от триене
  • подобрява ускорението
  • почиства инжекционната система
  • по-добра управляемост
  • не влияе на цетановото число
  • по-висока печалба от производителността

 

Области на приложение

Модерна добавка за дизелово гориво специално разработена за значително подобряване на ускорението при частично натоварване. Двигателят пали по-добре и дори работи по-плавно. За всички дизелови двигатели със и без дизелови филтри за твърди частици (DPF). Тествана и безопасна за каталитични преобразуватели и турбокомпресори. Перфектно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. Перфектна за постоянна употреба за всякакъв вид зареждане.

 

Приложение

Една опаковка от 250 мл. е достатъчна за максимум 70 л. дизелово гориво. Смесете съдържанието на опаковката с дизеловото гориво. Смесването също става автоматично.

 

Повече информация
Опаковка 250 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти