Sonax Ceramic - най-новото от лидера в автокозметиката.

 

Sonax винаги са се стремели да усъвършенстват и разширяват своето портфолио, за да задоволят нуждите на клиентите.

С новата серия Sonax пренасят запечатването на боята на автомобила на следващото ниво на развитие. Иновативната технология Si-Carbon осигурява нови стандарти за качество и надминава всички предишни дългосрочни лакови покрития. Взаимодействието на органичната и неорганичната химия създава устойчива бариера, която предпазва боята от вредни атмосферни влияния и влияния на околната среда. В същото време осигурява гладка повърхност с дълготраен блясък. За да ви предложат идеалното решение за всяко приложение, немската компания разработва продукти, които носят новата Ceramic ДНК. У нас ще бъдат налични запечатваща керамична вакса  и керамичен шампоан.

 

Запечатваща Керамична Вакса

Пулверизатор с опаковка от 750 мл., запечатващата вакса предпазва боята до 4 месеца от мръсотия, насекоми и пътна сол. Иновативната технология Si-Carbon осигурява кадифено мека повърхност, като има дългосрочно действие върху лаковото покритие. Допълнително, продуктът на Sonax оставя боята да блести в траен и огледален блясък и освежава съществуващите керамични покрития.

 

Керамичен шампоан

Шампоанът, с опаковка от 500 мл., се грижи по чудесен начин за превозни средства с керамични уплътнения. Подходящ за цялостно измиване, като създава водоотблъскващо покритие и предотвратява натрупването на прах и замърсявания. Шампоанът има запечатващ ефект и успява да възстанови първоначалния дълбок блясък на автомобила.

 

Комплект Керамично покритие CC Evo

 

Керамичните покрития са изключително издръжливи, като то може да издържи между 1 и 3 години. Боята, върху която ще се нанесат продуктите ще има повишени характеристики като водоотблъскващ ефект, устойчивост на различни химикали, подобрена UV защита, предпазване от смоли, тор и петна от насекоми.

Самият комплект на Sonax включва:

  • Флакон Prepare, който обезмаслява и почиства повърхността.
  • 2 продукта за запечатване – Base Coat Evo и Gloss Coat Evo
  • 3бр. апликаторни гъби с микрофибърна повърхност

Внимание!! Този продукт е от серията на Profiline и Sonax силно ви препоръчваме самият комплект да се използва единствено от професионалисти, с опит зад гърба си в употребата на такъв тип продукти. В противен случай рискувате да не получите искания от вас резултат.

 

Препарат за джанти Rim Beast

 

Еднолитровият пулверизатор, който почиства джантите е сред новите звезди на Sonax. Препаратът е без съдържание на киселини и е безопасен за повърхността, като може да се ползва за всички типове джанти: от стомана и леки сплави, боядисани, хромирани, полирани и матови джанти.

И този продукт може да се ползва заедно с уреда за почистване на джанти, като заедно премахват и силно замърсени части.