Синтетично масло LIQUI MOLY MOLYGEN 5W-50

от 29,57 лв

Специално разработено високоефективно двигателно масло с ниско триене за целогодишна употреба в бензинови и дизелови двигатели. Комбинацията от синтетични базови масла и усъвършенствана технология на добавките, както и специалната добавка Molygen гарантира, че моторното масло е с нисък вискозитет и висока устойчивост на срязване и надеждно предотвратява образуването на отлагания, като значително намалява загубите от триене в двигателя и осигурява оптимална защита от износване. Оптимално за модерни леки автомобили с бензинови и дизелови двигатели с многоклапанна технология и турбокомпресори. За защита и запазване на стойността на двигателя по време на дълги интервали между смяната на маслото и екстремни изисквания на двигателя.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
2542 - 1 л., 2543 - 4 л.

Описание

Специално разработено високоефективно двигателно масло с ниско триене за целогодишна употреба. Комбинацията от синтетични базови масла и усъвършенствана технология на добавките, както и специалната добавка Molygen гарантира, че моторното масло е с нисък вискозитет и висока устойчивост на срязване и надеждно предотвратява образуването на отлагания, като значително намалява загубите от триене в двигателя и осигурява оптимална защита от износване. Оптимално за модерни леки автомобили с бензинови и дизелови двигатели с многоклапанна технология и турбокомпресори. За защита и запазване на стойността на двигателя по време на дълги интервали между смяната на маслото и екстремни изисквания на двигателя.

 

Свойства

  • може да се използва в бензинови и дизелови двигатели със и без турбокомпресори
  • ниска загуба от изпарение
  • висока надеждност на смазване
  • смесва се с всички налични в търговската мрежа моторни масла
  • оптимално налягане на маслото при всички работни условия
  • намалява триенето и износването
  • моментално смазване след студен старт
  • тествано с турбокомпресори и каталитични конвертори
  • спестява гориво и намалява емисиите на замърсители

 

Приложение

Трябва да се спазват инструкциите за експлоатация на производителите на автомобила и двигателя. Може да се смесва с всички предлагани в търговската мрежа двигателни масла. Оптимална производителност само когато се използва самостоятелно.

 

Лики Моли препоръчва за автомобили със следните спецификации

ACEA A3

ACEA B3

API SJ

MB 229.1

VW 502 00

VW 505 00

Повече информация
Тип масло Синтетични
Вискозитет 5W50
Одобрения ACEA A3, B3
Одобрения API SJ
LIQUI MOLY препоръчва за ACEA A3, ACEA B3, API SJ, MB 229.1, VW 502 00, VW 505 00
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти