Ротационна полираща машина 125 мм Rupes LH19E/STD

1091,00 лв

Отличаващ се с мотор с висок въртящ момент, компактен дизайн, първокласна ергономичност и лек корпус, LH19E е един от най-способните и маневрени ротационни полиращи машини на пазара. Неговият лек и мощен дизайн го прави най-доброто решение за ротационно полиране за различни индустрии, включително детайлинг на автомобила, ремонт и пребоядисване на сблъсъци, морски и други.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
LH19E/STD
купи на изплащане
12 x 101.59 лв.

РОТАЦИЯ

Въртящ се диск, върти се на централна ос с най-висока скорост, намираща се на ръба на подложките. Ротацията обикновено е най-инвазивното движение на повърхността, генерирайки значително триене и топлина, което може да доведе до изгаряния, пробиви и да причини малки драскотини, ако се използва неправилно. В ръцете на квалифициран техник въртящият се инструмент има най-ниските нива на вибрации от всяко движение на инструмента, но може да отнеме много време, за да се научите да използвате инструмента правилно. Ротационното движение се използва най-често за полиране.

АНТИВИБРАЦИОННА РЪКОХВАТКА

Иновативната ръкохватка позволява на потребителите да държат сигурно полиращата машина под различни ъгли за прецизност и стабилност по време на процеса на полиране. Мекият материал за захващане и специалният дизайн абсорбират и разсейват вибрациите, за да подобрят комфорта на оператора, както и да предпазят деликатните повърхности от повреди. Новата дръжка на цикъла е включена стандартно към всеки инструмент.

АНТИВИБРАЦИОННА СТРАНИЧНА ДРЪЖКА

Меката ръкохватка с ръкохватка намалява вибрациите по време на полирането и осигурява удобно управление на полиращата машина. Отличаващ се с нов дизайн и специализираните материали за абсорбиране и разсейване на вибрациите от машината, дръжката може да се добави от двете страни, в зависимост от предпочитанията на оператора, и е включена в комплектите за полиране DLX.

ДЕВЕТ МЕТРОВ ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ

Новият Heavy Duty изключително дълъг кабел от 9 метра е измерван, за да достави максимална мощност на полиращата машина за безопасна и ефективна работа. По-дългият кабел ви спестява време, допълнителни стъпки и главоболия, тъй като потребителят не трябва да използва допълнителни удължителни кабели, когато полира около колата.

БУТОН ЗА КОНТРОЛ НА СКОРОСТТА

Изцяло новият бутон за контрол на скоростта предоставя възможност за регулиране на скоростите за конкретни приложения. Бутонът разполага с по-големи цифри, усещане за щракване, за да покаже промени в скоростта, и е разположен за лесно регулиране по време на процеса на полиране.

РЕГУЛИРУЕМ СПУСЪК

Добавяйки допълнително ниво на контрол, LH19E включва регулируем спусък. Той действа като дросел, позволяващ на оператора да контролира скоростите в диапазона на набиране, за да достави точно желаната скорост и да регулира бързо, ако е необходимо, без да прекъсва работния процес.

ø Подложка

мм

 125/ 150/ 165

Мощност

ват

1200

Обороти в минута

 

450-1700

Тегло

кг

2,2

Регулация на скоростта

 

Подложка

 

M14

 

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация