Добавка за спиране на теч на масло от скоростна кутия GETRIEBEÖL VERLUST STOP (Gear Oil Leak Stop), 500 мл.

111,00 лв

Спира загубите на масло при капещи ръчни скоростни кутии и диференциали. Регенерира втвърдени гумени и пластмасови уплътнения. Край на замърсяващите маслени петна. Предпазва съединителите от омасляване, предотвратява непълно смазване и повреди на трансмисията причинени от твърде ниско ниво на маслото. За всички ръчни трансмисии, силоотводни и диференциални предавки. Съдържанието на опаковката от 500 мл. са достатъчни за прибл. 10 литра трансмисионно масло. Не използвайте в напълно автоматични трансмисии и предавки със съединители, които работят в маслена баня!

Доставкадо 3 работни дни
SKU
5199 - 500 мл.

Описание

Спира загубите на масло при капещи ръчни скоростни кутии и диференциали. Регенерира втвърдени гумени и пластмасови уплътнения. Край на замърсяващите маслени петна. Предпазва съединителите от омасляване, предотвратява непълно смазване и повреди на трансмисията причинени от твърде ниско ниво на маслото. За всички ръчни трансмисии, силоотводни и диференциални предавки. Съдържанието на опаковката от 500 мл. са достатъчни за прибл. 10 литра трансмисионно масло. Не използвайте в напълно автоматични трансмисии и предавки със съединители, които работят в маслена баня!

 

Свойства

  • лесна за използване
  • смесва се с всички предлагани в търговската мрежа трансмисионни масла
  • оптимално смазване при екстремни работни условия
  • предотвратява изтичане на масло и замърсяване на околната среда
  • предотвратява изтичането на масло върху съединителите

 

Области на приложение

За всички ръчни трансмисии, силоотводни и диференциални предавки. Регенерира втвърдени гумени и пластмасови уплътнения и спира течовете на масло.

 

Приложение

Съдържанието на опаковката от 500 мл. са достатъчни за прибл. 10 литра трансмисионно масло. Продуктът може да бъде добавен по всяко време. Първото уплътняване се извършва след около 600 до 800 км. шофиране. За да гарантирате дълготраен ефект, препоръчваме да използвате Pro-Line Gear Oil Leak Stop при всяка смяна на маслото.

 

Забележка

Не използвайте в напълно автоматични трансмисии и трансмисии с мокър съединител!

 

 

 

Повече информация
Опаковка 500 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти