Препарат за импрегниране на гюрук и текстил SONAX Cabrioverdeck + Textil-Imprägnierung (Soft Top + Fabric Water Proof Impregnation), 250 мл.

36,60 лв

Препарат за уплътняване и импрегниране на гюруци, меки и сгъваеми покриви на кабриолети от тъмен плат. Преди всичко уплътнява и предотвратява проникването на вода през силно натоварените гънки и шевовете. Освежава цвета и предпазва от повторно замърсяване. Също така предпазва и хидроизолира вътрешния текстил. Предотвратява проникването на мръсотия и влага в тъкани и седалки от алкантара и текстил. Включва гъба за чисто и равномерно нанасяне. Оптимална температура за нанасяне: 20-30 °C. Процесът на импрегниране може да бъде ускорен чрез подаване на топлина, например излагане на слънчеви лъчи или топъл въздух. Преди нанасяне изпробвайте на незабележимо място за съвместимост с цветовете. Само за тъмни гюруци!

Доставкадо 3 работни дни
SKU
03101410 - 250 мл.

Описание

Препарат за уплътняване и импрегниране на гюруци, меки и сгъваеми покриви на кабриолети от тъмен плат. Преди всичко уплътнява и предотвратява проникването на вода през силно натоварените гънки и шевовете. Освежава цвета и предпазва от повторно замърсяване. Също така предпазва и хидроизолира вътрешния текстил. Предотвратява проникването на мръсотия и влага в тъкани и седалки от алкантара и текстил. Включва гъба за чисто и равномерно нанасяне. Оптимална температура за нанасяне: 20-30 °C. Процесът на импрегниране може да бъде ускорен чрез подаване на топлина, например излагане на слънчеви лъчи или топъл въздух. Преди нанасяне изпробвайте на незабележимо място за съвместимост с цветовете. Само за тъмни гюруци!

 

Приложение

Гюрукът се почиства и се оставя да изсъхне. Препаратът за импрегниране се нанася върху сухия гюрук и се разпределя равномерно с помощта на гъбата в комплекта. Гюрукът се оставя да изсъхне и не трябва да се мокри поне един час.

 

Повече информация
Опаковка 250 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти