Полир гъба микрофибър средно твърда 80/100мм Rupes - 9.BF100F(X)H/1

26,00 лв

Грубите подложки от микрофибър са предназначени за премахване на дълбоки драскотини и окисляване от всякакви цветни лакове. Те са идеалният партньор на орбитални полиращи машини. Специалният микрофибър позволява на продукта да ползва изцяло подобряващата си сила, както и напълно да покрие използването на продукта, за да се постигнат най-висококачествени резултати върху керамичния лак.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
9.BF100F(X)H/1

Грубите подложки от микрофибър са предназначени за премахване на дълбоки драскотини и окисляване от всякакви цветни лакове. Те са идеалният партньор на орбитални полиращи машини. Версията за рязане се отличава с по-малко плътен микрофибър и е идеална за използване с полиращата смес BigFoot Zephir Gloss Coarse. Специалният микрофибър позволява на продукта да ползва изцяло подобряващата си сила, както и напълно да покрие използването на продукта, за да се постигнат най-висококачествени резултати върху керамичния лак.

Уникалният микрофибър е проектиран да осигури високоефективно рязане на най-твърдите бои. Формованият дизайн от едно парче дава на подложките от микрофибър на BigFoot силата да работят с орбиталното движение с голям диаметър, проектирано от RUPES, а патентованите спирални слотове са подредени в определени дъги, така че да взаимодействат с отворите за обезвъздушаване на подложките, към които се монтират и намаляват топлината натрупване върху полиращата повърхност.

Използвайте с орбитални полиращи машини LHR75E, LTA75E

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти