Пяна за почистване на кожа Sonax Profiline

37,50 лв

SONAX Profiline почистваща пяна за кожа ефективно почиства всички видове гладка кожа. Бързо действащ, с интензивен ефект и максимална съвместимост с материала. Премахва дори най-упоритите замърсявания, като мазнини и оцветяване на дънки, без да поврежда или захабява покритието на кожата.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
02703000

SONAX Profiline почистваща пяна за кожа ефективно почиства всички видове гладка кожа. Бързо действащ, с интензивен ефект и максимална съвместимост с материала. Премахва дори най-упоритите замърсявания, като мазнини и оцветяване на дънки, без да поврежда или захабява покритието на кожата. С дисперсия на пяна за особено лесно нанасяне и ефективно дозиране. Подходящ за всякаква гладка кожа, също и за перфорирани кожени повърхности и седалки с отопление / охлаждане на седалките. С почистващия пяна SONAX PROFILINE LeatherCleaner Foam можете да премахнете упорити замърсявания от висококачествения кожен салон на вашия автомобил, кожено облекло, обувки, мебели и мото екипировка.

Не използвайте върху анилин, набук, велур или велурени кожи

Характеристики:

  • високоефективен почистващ преперат за естествена кожа.
  • лесен за употреба.
  • напълно безопасен за всички изделия от естествена кожа.

 

Начин на употреба:

Изсипете част от продукта в пянообразуваща бутилка (04961410).Напръскайте почистващия препарат на четка за почестване на кожа Sonax (04167410) и втрийте внимателно в кожата. След това избършете старателно с микрофибърна кърпа за почистване на текстил и кожа Sonax (04168000).След почистване се препоръчва да използвате SONAX PROFILINE Leather Protection за защита, грижа и запечатване на кожата.

Грижа за автомобила SONAX

Произведено в Германия.

Количество: 1 л.

 

 

Повече информация
Опаковка 1 л.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пяна за почистване на кожа Sonax Profiline
Вашият рейтинг

Свързани продукти