Лосион за защита на кожа SONAX PROFILINE LEATHER PROTECTION, 1 л.

67,60 лв

Висококачествен лосион за кожа без восък с UV защита за гладка кожа. Запазва и освежава цвета на кожата. С добавка против скърцане за гладко и меко усещане. Бързосъхнещ, неомазняващ, с фин и свеж аромат. Възстановява оригиналния блясък на кожата, интензивен цвят и естествена гладкост. Овлажняващите активни съставки подхранват кожата, поддържат пропускливостта и увеличават живота на всички продукти изработени от естествена кожа. Не е подходящ за велур, анилин и набук!

ДоставкаПо заявка
SKU
02823000 - 1 л.

Описание

Висококачествен лосион за кожа без восък с UV защита за гладка кожа. Запазва и освежава цвета на кожата. С добавка против скърцане за еластично и меко усещане. Бързосъхнещ, неомазняващ, с фин и свеж аромат. Възстановява оригиналния блясък на кожата, интензивен цвят и естествена гладкост. Овлажняващите активни съставки подхранват кожата, поддържат пропускливостта и увеличават живота на всички продукти изработени от естествена кожа.

Допълнително обогатен с UV защита, за да предпазва кожата от избеляване на цвета при излагане на слънчева светлина. Добавките против втвърдяване осигуряват комфортно усещане за сядане, без да правят кожата хлъзгава. Благодарение на добавянето на антиоксиданти, естественото стареене и влошаване на кожата спира. Обработената повърхност има хидрофобен ефект и образува защитна бариера срещу замърсявания, вода, разливи и др. Подходящ за всяка гладка кожа, също и за перфорирани кожени повърхности и отопляеми седалки. Не е подходящ за велур, анилин и набук!

Висококачественият лосион SONAX Profiline Leather Protection е подходящ за поддръжка на тапицерия и детайли в автомобила изработени от естествена кожа, кожени детайли на мотоциклети, кожени мото екипи, кожени дрехи, мебели и др. Не съдържа силикон и восъци.

 

Свойства

  • отлична дългосрочна защита
  • предпазва и възстановява цвета
  • UV свойства за защита срещу избеляване от слънчевата светлина
  • предпазва кожените детайли от напукване
  • хидрофобни и антиоксидантни свойства
  • поддържа кожата естествена
  • мат ефект и свеж аромат

 

Приложение

  • Почистете цялостно кожата със почистващ препарат за кожа SONAX (02811410).
  • Нанесете лосион върху апликатор от микрофибър SONAX (04172000.01), апликатор за вакси и лосиони SONAX (04171410) или микрофибърна кърпа за текстил и кожа SONAX (04168000) и масажирайте равномерно.
  • След това го оставете да изсъхне.

 

Забележка

Не е подходящ за велур, анилин и набук. Пазете от замръзване. Не използвайте върху горещи повърхности.

 

Повече информация
Опаковка 1 л.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти