Пяна за грижа за кожа SONAX XTREME LEATHER CARE FOAM, 250 мл.

25,90 лв

Специален продукт без силикон за почистване и грижа за автомобилна кожа, мотоциклетни костюми, чанти, мебели и други части от гладка кожа. Без оцветители - подходящ за всички цветове кожа. Отстранява мръсотия, масло и мазнини и възстановява еластичността на кожата. Третираните повърхности не стават хлъзгави. Висококачественият карнаубски восък и истинският пчелен восък осигуряват отлично импрегниране. Пяната е особено подходяща за превозни средства с отопляеми седалки и за повърхности от перфорирана кожа. С аромат на кожа и UV защита. 

Не е подходяща за велур, анилин и набук!

ДоставкаПо заявка
SKU
02891000 - 250 мл.

Описание

Специален продукт без силикон за почистване и грижа за естествена и изкуствена кожа като седалки за кола, мотоциклетни костюми, чанти, мебели и други части от гладка кожа. Без оцветители – подходящ за всички цветове кожа. Отстранява мръсотия, масло, мазнини и възстановява еластичността на кожата. Третираните повърхности не стават хлъзгави. Висококачественият карнаубски восък и истинският пчелен восък осигуряват отлично импрегниране. В същото време повърхността е защитена от повторно замърсяване. Пяната е особено подходяща за автомобили с отопляеми седалки и за повърхности от перфорирана кожа. С аромат на кожа и UV защита. 

Не е подходяща за велур, анилин и набук!

 

Приложение:

  • Разклатете флакона добре.
  • Тествайте върху малка площ за устойчивост на цвета и устойчивост на абразия преди употреба.
  • Напръскайте пяната тънко директно върху кожата и масажирайте равномерно с кърпа за полиране (04222000) или напръскайте пяната върху апликатор от микрофибър SONAX (04172000.01), апликатор за вакси и лосиони SONAX (04171410) или микрофибърна кърпа за текстил и кожа SONAX (04168000) и масажирайте равномерно.
  • Винаги използвайте върху цялата повърхност (напр. седалка) При силно замърсени повърхности Повторете процеса.
  • Не е подходяща за велур, анилин и набук!

 

Забележка

Не е подходяща за велур, анилин и набук!

Тествайте устойчивостта на цвета и устойчивостта на износване върху малка, незабележима област преди употреба. Пазете от замръзване. Не използвайте върху горещи повърхности.

 

Повече информация
Опаковка 250 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти