Орбитална полираща машина Rupes Bigfoot LHR15 Mark III

1342,00 лв

Създаден, за да се справи с всяка ситуация свързана с детайлинга, новият LHR 15 MarkIII е поставя нови граници в областта. Ергономичният дизайн позволява прецизна корекция на боята в извити повърхности и труднодостъпни области, като комфорта е напълно осигурен. LHR 15 MarkIII работи при по-високи обороти в минута в сравнение с LHR21 MarkIII. Тази увеличена скорост осигурява еквивалентна корекция и прави това с диаметъра на подложката както и с орбита, които са по-благоприятни за извити или променливи повърхности.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
LHR15III/STD
купи на изплащане
12 x 124.96 лв.

ПРОИЗВОЛНО ОРБИТАЛНО ДВИЖЕНИЕ

Опорната плоча следва орбита (амплитудата на която зависи от разстоянието между оста на въртене на задвижващия вал и централната ос на опорната плоча) и е свободна да се върти около собствената си централна ос. Опорната плоча е свободна да се върти с различни скорости и посоки от ефекта на центробежната сила на изместеното движение и от ефекта на триене. Ако силите на триене са такива, че да предотвратяват въртенето на диска, докато инструментът все още работи, произволното орбитално движение просто ще се превърне в орбитално движение. Броят на завъртанията на диска е променлив и не зависи от броя на извършените орбити. Понастоящем произволното орбитално движение е най-добрият компромис по отношение на ефективността и качеството на повърхностната обработка.

ПОДОБРЕНА ЕРГОНОМИЧНОСТ

Гумираният преден захват на MarkIII предлага изключителен комфорт за опериращият, като същевременно осигурява нехлъзгаща се повърхност за управление. Подобрената задна дръжка също интегрира гумирани повърхности за подобрено усещане. Две стратегически разположени, не маркиращи се подложки за инструменти, осигуряват стабилност, когато уредът не се използва, както и допълнителна защита срещу неволен удар. Продължаващото усъвършенстване на BigFoot произволна орбитална платформа в MarkIII засилва нейната най-добра репутация в класа, правейки едни от най-добрите дори по-добри.

БУТОН ЗА КОНТРОЛ НА СКОРОСТТА

Новият бутон за контрол на скоростта позволява лесно регулиране на максималната скорост на полиращата машина, без да се изисква операторът да движи ръцете си. По-големият диск се регулира лесно с движение на палеца. Ясно видимите числа и по-положителната обратна връзка от движението на циферблата правят промените в скоростта да се чувстват по-съзнателни, позволявайки на операторите да изберат идеалната скорост за задачата без никакво прекъсване на процеса на полиране.

ДЕВЕТ МЕТРОВ ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ

Новият Heavy Duty изключително дълъг кабел от 9 метра е измерван, за да достави максимална мощност на полиращата машина за безопасна и ефективна работа. По-дългият кабел ви спестява време, допълнителни стъпки и главоболия, тъй като потребителят не трябва да използва допълнителни удължителни кабели, когато полира около колата.

РЕГУЛИРУЕМ СПУСЪК

Добавянето на допълнителен слой контрол е новият регулируем спусък. Действайки като дросел за контрол на скоростите в диапазона на набиране, той позволява на оператора да прави фини настройки за прецизен контрол, без да прекъсва процеса или да се налага да премества дръжката, за да получи достъп до скоростното набиране.

ДИЗАЙН

Вниманието към детайлите е нещо повече от просто атрактивен дизайн. Всеки детайл, като например гумената опора, разположена върху корпуса на машината, за да я поддържа стабилна по време на неработещите етапи, е резултат от щателно проучване, насочено към постигане на максимален комфорт на оператора.

Ø Подложка

мм

125

Ø Орбита

мм

15-19

Мощност

Ватове

500

Оборот в минута

 

3000 – 5200

Тегло

кг

2,6

Контрол на скоростта

 

Подложка

 

M8-F

Захранващ кабел

метра

9

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация