Орбитална полираща машина Rupes LHR21 Mark III

1286,00 лв

Със своята орбита от 21 мм и подложка Ø150 мм, произволната орбитална полираща машина на Rupes - LHR 21 MarkIII е идеалният инструмент за обработка на големи повърхности. Тя позволява на оператора да постигне ултра висококачествени покрития, дори и с ограничени проходи. Подобрената ефективност гарантира повече мощност и въртящ момент на всяка повърхност.

ДоставкаПо заявка
SKU
LHR21III/STD
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

ПОДОБРЕНА ЕРГОНОМИЧНОСТ

Гумираният преден захват на MarkIII предлага изключителен комфорт за опериращият, като същевременно осигурява нехлъзгаща се повърхност за управление. Подобрената задна дръжка на орбиталната полираща машина също интегрира гумирани повърхности за подобрено усещане. Две стратегически разположени, не маркиращи се подложки за инструменти, осигуряват стабилност, когато уредът не се използва, както и допълнителна защита срещу неволен удар. Продължаващото усъвършенстване на BigFoot произволна орбитална платформа в MarkIII засилва нейната най-добра репутация в класа, правейки едни от най-добрите дори по-добри.

БУТОН ЗА КОНТРОЛ НА СКОРОСТТА

Новият бутон за контрол на скоростта позволява лесно регулиране на максималната скорост на полиращата машина, без да се изисква операторът да движи ръцете си. По-големият диск се регулира лесно с движение на палеца. Ясно видимите числа и по-положителната обратна връзка от движението на циферблата правят промените в скоростта да се чувстват по-съзнателни, позволявайки на операторите да изберат идеалната скорост за задачата без никакво прекъсване на процеса на полиране.

ДЕВЕТ МЕТРОВ ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ

Новият Heavy Duty изключително дълъг кабел от 9 метра е измерван, за да достави максимална мощност на полиращата машина за безопасна и ефективна работа. По-дългият кабел ви спестява време, допълнителни стъпки и главоболия, тъй като потребителят не трябва да използва допълнителни удължителни кабели, когато полира около колата.

РЕГУЛИРУЕМ СПУСЪК

Добавянето на допълнителен слой контрол е новият регулируем спусък, който предлагат Rupes. Действайки като дросел за контрол на скоростите в диапазона на набиране, той позволява на оператора да прави фини настройки за прецизен контрол, без да прекъсва процеса или да се налага да премества дръжката, за да получи достъп до скоростното набиране.

ДИЗАЙН

Вниманието към детайлите е нещо повече от просто атрактивен дизайн за Rupes. Всеки детайл, като например гумената опора, разположена върху корпуса на машината, за да я поддържа стабилна по време на неработещите етапи, е резултат от щателно проучване, насочено към постигане на максимален комфорт на оператора.

 

Технически данни:

Ø Подложка

мм

150

Ø Орбита

мм

21

Мощност

ватове

500

Оборот в минута

 

3000 – 4500

Тегло

кг

2,7

Контрол на скоростта

 

Подложка

 

M8-F

Захранващ кабел

метра

9

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация