Масло синтетична технология SPECIAL TEC DX1 5W-30

от 26,61 лв

Високотехнологично моторно масло специално разработено за изискванията на автомобили GM и Opel с бензинов двигател. Иновативната адитивна технология минимизира нискоскоростното предварително запалване (LSPI) и по този начин гарантира по-дълъг живот на двигателя. Други производители на автомобили като Chrysler, Ford, Kia, Honda, Hyundai, Mazda, Nissan, Toyota и др. също се нуждаят от масло с тези изисквания.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
20967 - 1 л., 20969 - 5 л.

Описание

Високотехнологично моторно масло с ниско триене, базирано на синтетична технология. Оптимизира разхода на гориво. Осигурява отлично поведение при студен старт, оптимална защита от износване и изключителна чистота на двигателя. Иновативната адитивна технология минимизира нискоскоростното предварително запалване (LSPI) и по този начин гарантира по-дълъг живот на двигателя. Идеално подходящо за удължени интервали за смяна на маслото и екстремни изисквания към двигателя. Специално разработено за изискванията на автомобили GM и Opel с бензинов двигател. Други производители на автомобили като Chrysler, Ford, Kia, Honda, Hyundai, Mazda, Nissan, Toyota и др. също се нуждаят от масло с тези изисквания.

 

Свойства

  • изключителна чистота на двигателя
  • отлична устойчивост на износване
  • гарантира нисък разход на гориво
  • тествано с турбокомпресори и каталитични преобразуватели
  • намалява нискоскоростното предварително запалване (LSPI) и стохастичното предварително запалване (SPI)

 

Области на приложение

Специално разработено за изискванията на автомобили GM и Opel с бензинов двигател. Намалява нискоскоростното предварително запалване (LSPI) и стохастичното предварително запалване (SPI). Други производители на автомобили като Chrysler, Ford, Kia, Honda, Hyundai, Mazda, Nissan, Toyota и др. също се нуждаят от масло с тези изисквания.

 

Приложение

Трябва да се спазват спецификациите и инструкциите на производителя на превозното средство. Оптималната ефективност е възможна само когато продукта се използва самостоятелно.

 

Одобрения

API SP

ILSAC GF-6A

 

Лики Моли препоръчва за автомобили със следните спецификации

API SN + RC
Chrysler
Fiat 9.55535-CR1
Ford WSS-M2C 946-A
Ford WSS-M2C 946-B1
Ford WSS-M2C 961-A1
GM dexos1 Gen 3
GWM
HAVAL
Honda
Hyundai
Kia
Mazda
Nissan
Toyota
Wuling

Повече информация
Тип масло Синтетична технология
Вискозитет 5W30
Одобрения API SP
Одобрения API SP, ILSAC GF-6A
LIQUI MOLY препоръчва за API SN + RC, Chrysler, Fiat 9.55535-CR1, Ford WSS-M2C 946-A, Ford WSS-M2C 946-B1, Ford WSS-M2C 961-A1, GM dexos1 Gen 3, GWM, HAVAL, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Toyota, Wuling
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти