Хипоидно трансмисионно масло (GL5) LS SAE 85W-90, 1 л.

22,20 лв

Висококачествено хипоидно масло за моторни превозни средства за екстремни условия. Разработен специално за използване в задвижвания на оста с диференциали с ограничено приплъзване. Съдържа избрани добавки, които предлагат изключителни EP свойства и също така променят коефициента на триене между пластините на съединителя. Това предотвратява приплъзването на пръчката и трептенето, което причинява това. Отговаря на взискателните изисквания на водещи автомобилни производители.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
1410 - л.

Описание

Хипоидно трансмисионно масло на минерална основа. За превозни средства с доказана трансмисионна технология. Гарантира, че възлите функционират перфектно, дори при екстремни работни условия и когато са изложени на големи температурни колебания. Осигурява стабилен смазващ филм. Предлага висока надеждност на смазване и оптимална защита от износване. Изключителни вискозитетно-температурни свойства. За високонатоварени задвижващи мостове с и без диференциал с ограничено приплъзване, особено за превозни средства, в които масло с добавки с ограничено приплъзване (LS) е предвидено от производителя на агрегата или превозното средство. Обърнете внимание на инструкциите на производителя на автомобила или модула.

 

Свойства

  • минимизира износването
  • намалява триенето и предотвратява приплъзване

 

Приложение

Трябва да се спазват инструкциите за експлоатация на производителите на автомобила и трансмисията.

Повече информация
Опаковка 1 л.
Тип масло Трансмисионни
Вискозитет 85W90
Одобрения API GL-5
Одобрения API API GL5, MIL-L 2105 D
LIQUI MOLY препоръчва за DAF, GM B 40 1010, Volvo (Axles/limited slip differential), Volvo 97311, ZF TE-ML 05C, ZF TE-ML 21C
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти