Масло за автоматична трансмисия LIQUI MOLY TOP TEC ATF 1600, 1 л.

49,50 лв

Следващото поколение течност за автоматични трансмисии синтетична технология. С изключително високи резерви за производителност. Изключителна устойчивост на стареене. Гарантира най-доброто предаване. Създава оптимални характеристики на триене и гарантира изключителна устойчивост на стареене. Предлага перфектна работа на хидравличните трансмисии дори при екстремни работни условия и при излагане на големи температурни колебания. Особено подходящ за трудности при превключване. С подобрена формула за дълъг експлоатационен живот на трансмисията. Позволява изключително дълги интервали за смяна на маслото. Разработено за най-новото поколение 7-степенна автоматична трансмисия на Mercedes Benz и е обратно съвместимо с по-старите 5-степенни автоматични трансмисии на Mercedes-Benz. Обърнете внимание на инструкциите на производителя на автомобила или устройството.

ДоставкаПо заявка
SKU
3659 - 1 л.

Описание

Следващото поколение течност за автоматични трансмисии синтетична технология. С изключително високи резерви за производителност. Изключителна устойчивост на стареене. Гарантира най-доброто предаване. Създава оптимални характеристики на триене и гарантира изключителна устойчивост на стареене. Предлага перфектна работа на хидравличните трансмисии дори при екстремни работни условия и при излагане на големи температурни колебания. Особено подходящ за трудности при превключване. С подобрена формула за дълъг експлоатационен живот на трансмисията. Позволява изключително дълги интервали за смяна на маслото. Разработено за най-новото поколение 7-степенна автоматична трансмисия на Mercedes Benz и е обратно съвместимо с по-старите 5-степенни автоматични трансмисии на Mercedes-Benz. Обърнете внимание на инструкциите на производителя на автомобила или устройството.

 

Свойства

  • отлична устойчивост на износване
  • отлична устойчивост на стареене
  • отлична защита от корозия
  • изключителна устойчивост на окисление
  • изключителни характеристики на триене
  • предотвратява образуването на пяна
  • за отстраняване на проблеми при превключване
  • отлични свойства на вискозитет / температура
  • много добри свойства при ниски температури

 

Приложение

Трябва да се спазват спецификациите и инструкциите от производителя на уреда или превозното средство. Оптимална ефективност е възможна само когато продуктът се използва несмесен.

 

Одобрения

MB-Approval 236.14

 

Лики Моли препоръчва за автомобили със следните спецификации

MB 236.12

 

 

Повече информация
Опаковка 1 л.
Тип масло Синтетична технология
Одобрения API MB-Approval 236.14
LIQUI MOLY препоръчва за MB 236.12
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти