Масло синтетична технология LIQUI MOLY TOP TEC 4300 5W-30

от 31,90 лв

Високотехнологично моторно масло с нисък вискозитет, базирано на синтетична технология, за бензинови и дизелови двигатели, включително с технологията Common rail. Особено подходящо за Peugeot, Citroën, Honda, Toyota и Fiat. Подходящo за превозни средства задвижвани с газ (CNG/LPG) и автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF). Тествано и безопасно с каталитични преобразуватели и турбокомпресори. Позволява дълги интервали за смяна на маслото до 40 000 км.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
2323 - 1 л., 2324 - 5 л.

Описание

Особено подходящо за Peugeot, Citroën, Honda, Toyota и Fiat.
Високотехнологично моторно масло с нисък вискозитет, базирано на синтетична технология. Осигурява максимална производителност на двигателя. Намалява разхода на гориво в един от най-тежките тестове за разход в Европа (CEC-L-54-T-96/MB M 111) с повече от 2,5% в сравнение с определеното референтно масло. Най-бързото смазване при студен старт по време на стартиране и минималното триене по време на ежедневно шофиране осигуряват изключително дълъг експлоатационен живот на двигателя. Позволява дълги интервали за смяна на маслото до 40 000 км. Целогодишно масло за бензинови и дизелови двигатели, включително с технологията Common rail. Особено подходящo за превозни средства задвижвани с газ (CNG/LPG) и автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF) – също и за преоборудване. Тествано и безопасно с каталитични преобразуватели и турбокомпресори.

 

Свойства

 • изключителна чистота на двигателя
 • отлична защита от износване
 • висока устойчивост на срязване
 • висока надеждност на смазване
 • дълъг експлоатационен живот на двигателя
 • гладка работа на двигателя
 • оптимална устойчивост на стареене
 • оптимално налягане на маслото при всички работни условия
 • намалява емисиите на замърсители
 • моментално смазване след студен старт
 • намалява разхода на гориво
 • тествано с турбокомпресори и каталитични преобразуватели
 • оптимална ефективност, когато продуктът се използва несмесен

 

Области на приложение

Особено подходящо за Peugeot, Citroën, Honda, Toyota и Fiat. Целогодишно масло за бензинови и дизелови двигатели, включително с технологията Common rail. Особено подходящo за превозни средства, задвижвани с газ (CNG/LPG) и автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF). Тествано и безопасно с каталитични преобразуватели и турбокомпресори. Позволява дълги интервали за смяна на маслото до 40 000 км.

 

Приложение

Трябва да се спазват инструкциите за експлоатация на производителите на автомобила и двигателя. Пълна ефективност може да бъде осигурена само когато продуктът не е смесен!

 

Одобрения

ACEA C2

Peugeot Citroen (PSA) B71 2290

 

Лики Моли препоръчва за автомобили със следните спецификации

Fiat 9.55535-S1

Honda

Hyundai

Infiniti

Kia

Lexus

Mitsubishi

Nissan

Subaru

Suzuki

Toyota

 

Повече информация
Тип масло Синтетична технология
Вискозитет 5W30
Одобрения ACEA C2
Одобрения API ACEA C2, Peugeot Citroen (PSA) B71 2290
LIQUI MOLY препоръчва за Fiat 9.55535-S1, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти