Масло синтетична технология MOLYGEN 10W-40

от 21,58 лв

Високотехнологично моторно масло със специалната иновативна добавка Molygen, която гарантира нисък вискозитет, висока стабилност на срязване, надеждно предотвратява образуването на отлагания, намалява загубите от триене в двигателя и осигурява оптимална защита срещу износване. Резултатите са спестяване на гориво и удължен експлоатационен живот на двигателя. Най-доброто за съвременните бензинови и дизелови двигатели на леки автомобили със и без турбокомпресори за изгорели газове. За защита и запазване на стойността на двигателя по време на дълги интервали между смените на маслото и когато има екстремни изисквания към двигателя.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
9955 - 1 л., 8538 - 4 л., 9951 - 5 л.

Описание

Моторно масло с висока производителност и ниско триене за целогодишна употреба. Комбинацията от неконвенционални базови масла и усъвършенствана технология на добавките, както и специалната добавка Molygen гарантира, че моторното масло е с нисък вискозитет, с висока стабилност на срязване и надеждно предотвратява образуването на отлагания, като значително намалява загубите от триене в двигателя и осигурява оптимално защита от износване. Резултатите са спестяване на гориво и удължен експлоатационен живот на двигателя. Най-доброто за съвременните бензинови и дизелови двигатели на леки автомобили със и без турбокомпресори за изгорели газове. За защита и запазване на стойността на двигателя по време на дълги интервали между смените на маслото и когато има екстремни изисквания към двигателя.

 

Свойства

  • изключителна чистота на двигателя
  • отлично поведение при високи и ниски температури
  • отлична защита от износване
  • висока устойчивост на срязване
  • смесва се с всички налични в търговската мрежа моторни масла
  • оптимална устойчивост на стареене
  • намаляване на триенето и износването
  • моментално смазване след студен старт
  • тествано за турбокомпресори и каталитични преобразуватели
  • спестява гориво и намалява емисиите на замърсители

 

Области на приложение

За съвременни бензинови и дизелови двигатели за пътнически автомобили със и без турбокомпресори за изгорели газове. За защита и запазване на стойността на двигателя по време на дълги интервали между смените на маслото и когато има екстремни изисквания към двигателя.

 

Приложение

Трябва да се спазват инструкциите за експлоатация на производителите на автомобила и двигателя. Може да се смесва с всички предлагани в търговската мрежа моторни масла. Оптимален ефект се получава само когато се използва самостоятелно (т.е. без смесване).

 

Одобрения

ACEA A3

ACEA B4

API SL

 

Лики Моли препоръчва за автомобили със следните спецификации

ACEA A3

ACEA B4

API SL

Fiat 9.55535-G2

GWM

HAVAL

MB 229.3

Peugeot Citroen (PSA) B71 2300

Renault RN 0700

Renault RN 0710

VW 501 01

VW 502 00

VW 505 00

Wuling

 

 

 

 

 

Повече информация
Тип масло Синтетична технология
Вискозитет 10W40
Одобрения ACEA A3, B4
Одобрения API SL
Одобрения API ACEA A3, ACEA B4, API SL
LIQUI MOLY препоръчва за ACEA A3, ACEA B4, API SL, Fiat 9.55535-G2, GWM, HAVAL, MB 229.3, Peugeot Citroen (PSA) B71 2300, Renault RN 0700, Renault RN 0710, VW 501 01, VW 502 00, VW 505 00, Wuling
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти