Лепило за лагери висока здравина 10гр

9,10 лв

Високоякостно, ниско вискозитетно, устойчиво на масло диметилакрилатно естерно лепило, което не съдържа разтворители и втвърдява в отсъствие на кислород.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
3806

Описание

Високоякостно, ниско вискозитетно, устойчиво на масло диметилакрилатно естерно лепило, което не съдържа разтворители и втвърдява в отсъствие на кислород.

Свойства

  • висока якост
  • изключително капилярно действие
  • устойчив на бензин и спирачна течност при стайна температура, както и на други материали
  • бързо действие при липса на кислород
  • нисък вискозитет

Области на приложение

За закрепване на коаксиални монтажни части като лагери, втулки, валове и главини, както и за свързване на пластмаси и гума / метал или метални / метални повърхности.

Приложение

Компонентите, които трябва да бъдат залепени, трябва да бъдат грубо освободени от замърсители като маслени филми, мръсотия, боя или други покривни материали, за да се осигури оптимално свързване. Мокри свързващи части и след това ги съединете. По време на втвърдяването трябва да се прави разлика между активни и пасивни материали. Активните материали обикновено се отнасят до метали с високо съдържание на желязо или мед (например желязо, стомана, мед, месинг, бронз). Активните материали осигуряват бързо втвърдяване. Пасивните материали като високолегирана (неръждаема) стомана, цинк, алуминий или пластмаса се втвърдяват много бавно или само с помощта на активатор.

Коментар

Поради анаеробните свойства, винаги трябва да има достатъчно въздух в бутилката. В противен случай лепилото може да се втвърди преждевременно. Следователно бутилката трябва да се пълни само до около 1/3. Количеството обаче винаги съответства на съдържанието, посочено на контейнера.

Повече информация
Опаковка 10 гр.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лепило за лагери висока здравина 10гр
Вашият рейтинг

Свързани продукти