Добавка за спиране на теч масло Xeramic 250 мл.

Специална цена 8,80 лв Редовна цена 11,00 лв

PM Xeramic Oil Stop добавка за спиране на теч масло, има три важни свойства, които предпазват двигателя от загуба на масло:

  • Спира потока на масло през гумените уплътнения. 
  • Увеличава икономиите на масло чрез увеличаване на вискозитета на маслото върху стените на буталото и цилиндъра при работна температура.
  • Увеличава компресията на двигателя.

 

Всичко това намалява синия дим от изпускателната тръба.

Подходящ за всички двигатели: бензин, дизел и газ.

За всички видове моторни масла.

Опаковка от 250 ml е достатъчна за до 6 литра моторно масло.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
20123

Много ефективна добавка за спирана на течове и горене на масло, който в много случаи предотвратява скъпите ремонти на двигателя. Възстановява еластичността на семерингите и О-пръстените. За оптимално уплътнение между буталото и стената на цилиндъра.

PM Xeramic Oil Stop добавка за спиране на теч масло, има три важни свойства, които предпазват двигателя от загуба на масло: Спира потока на масло през гумените уплътнения. Увеличава икономиите на масло чрез увеличаване на вискозитета на маслото върху стените на буталото и цилиндъра при работна температура. Увеличаването на компресията на двигателя.

 

Всичко това намалява синия дим от изпускателната тръба. Подходящ за всички двигатели: бензин, дизел и газ. За всички видове моторни масла. Опаковка от 250 ml е достатъчна за до 6 литра моторно масло.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация