Добавка за почистване на инжекцион Xeramic 250 мл.

Специална цена 8,84 лв Редовна цена 11,05 лв

Многофункционална добавка за почистване на бензинови инжекционни системи. Ефективно и напълно почиства и предпазва инжекционната система. Вътрешното замърсяване на двигателя се състои главно от въглеродни отлагания и лакове. В резултат на това работата на двигателя се влошава и разходът на гориво се увеличава значително.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
20122

Многофункционална добавка за почистване на бензинови инжекционни системи. Ефективно и напълно почиства и предпазва инжекционната система. Вътрешното замърсяване на двигателя се състои главно от въглеродни отлагания и лакове. В резултат на това работата на двигателя се влошава и разходът на гориво се увеличава значително. Ето защо е важно да почиствате инжектора на всеки 10 000 км, като добавяте тази добавка. Редовната употреба на добавката поддържа инжектора чист и осигурява оптимална работа на двигателя.

 

Подходящо за всички видове бензинови двигатели с инжекционна система, включително турбокомпресори. Използвайте добавка на всеки 10 000 км или в случай на неизправност на инжектора.

  • Почиства и предпазва от отлагания в цялата инжекционна система.
  • Разтваря лак, отлагания, смола и др. в горивната система.
  • Почиства щателно инжекторите, осигурявайки оптимален модел на впръскване.

Една опаковка от 250 ml е предназначена за 60 литра бензин.

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация