Добавка за спиране на теч от радиатор LIQUI MOLY Kühler-dichter (Radiator Stop Leak), 150 мл.

13,76 лв

Трудно е да се открият малки течове, причинени от пробиване от камъчета или микро пукнатини в охладителната система на двигатели с водно охлаждане - единствената улика е в намаленото ниво на охлаждащата течност. Тази добавка напълно и незабавно запечатва този тип течове и предпазва горивната камера от повреда причинена от навлизане на охлаждаща течност. Съвместима с всички конвенционални добавки за охлаждаща течност и антифризи. Може да се използва и превантивно. За всички охлаждащи и отоплителни системи със и без водни филтри (с изключение на охлаждащите течности с „ниска проводимост“). Също така за алуминиеви и пластмасови радиатори. 150 мл. са достатъчни за до 7 литра охлаждаща течност; 250 мл. са достатъчни за до 10 л. охлаждаща течност.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
8347, 8956 - 150 мл.

Описание

Трудно е да се открият малки течове, причинени от пробиване от камъчета или микро пукнатини в охладителната система на двигатели с водно охлаждане - единствената улика е в намаленото ниво на охлаждащата течност. Тази добавка напълно и незабавно запечатва този тип течове и предпазва горивната камера от повреда причинена от навлизане на охлаждаща течност. Съвместима с всички конвенционални добавки за охлаждаща течност и антифризи. Може да се използва и превантивно. За всички охлаждащи и отоплителни системи със и без водни филтри (с изключение на охлаждащите течности с „ниска проводимост“). Също така за алуминиеви и пластмасови радиатори. 150 мл. са достатъчни за до 10 л. охлаждаща течност.

 

Свойства

  • трайно и надеждно запечатва пукнатини и малки течове
  • подходяща за алуминиеви радиатори
  • за превантивна употреба
  • няма отрицателни странични ефекти върху водната помпа или отоплителния кръг
  • съвместима с конвенционалните охлаждащи течности и антифризи

 

Приложение

Разклатете добре преди употреба. Добавете съдържанието към системата за водно охлаждане Стартирайте парното. След това карайте автомобила поне 10 минути. 150 мл. са достатъчни за до 10 л. охлаждаща течност.

 

Повече информация
Опаковка 150 мл.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти