Добавка против замръзване на дизел LIQUI MOLY Diesel Fließ Fit (Diesel Flow Fit) K, концентрат 1:1000, 1 л.

55,69 лв

Подобрява течливостта и филтрирането на дизеловото гориво. Поддържа дизелa течен до температури от –31 °C, в зависимост от качеството на дизеловото гориво. Осигурява експлоатационната надеждност на всички дизелови двигатели при ниски температури. За оптимален ефект на предотвратяване на отделянето на парафин, добавката трябва да се добави приблизително 5 °C преди достигане на точката на мътност, за предпочитане над 0 °C. За всички дизелови двигатели със и без филтър за твърди частици (DPF) или SCR система, както и всички видове дизелово гориво и мазут. Съдържанието на опаковка от 1 л. е достатъчно за 1000 л. дизелово гориво. Дозировка 1:1000. Забележка: Чувствителна към замръзване, затова съхранявайте над 0 °C!

 

Доставкадо 3 работни дни
SKU
1878 - 1 л.

Описание

Подобрява течливостта и филтрирането на дизеловото гориво. Поддържа дизелa течен до температури от –31 °C, в зависимост от качеството на дизеловото гориво. Осигурява експлоатационната надеждност на всички дизелови двигатели при ниски температури. За оптимален ефект на предотвратяване на отделянето на парафин, добавката трябва да се добави приблизително 5 °C преди достигане на точката на мътност, за предпочитане над 0 °C. Забележка: Чувствителна към замръзване, затова съхранявайте над 0 °C! За всички дизелови двигатели със и без филтър за твърди частици (DPF) или SCR система, както и всички видове дизелово гориво и мазут. Съдържанието на опаковка от 1 л. е достатъчно за 1000 л. дизелово гориво. Дозировка 1:1000.

 

Свойства

  • лесна за използване
  • подходяща за всички дизелови горива (летни и зимни дизелови класове съгласно DIN EN 590) и мазут
  • добро поведение при реакция
  • самостоятелно смесване
  • осигурява работа през зимата, която иначе би била засегната от студа
  • подобрява свойствата на филтъра

 

Области на приложение

За всички дизелови двигатели със и без дизелов филтър за твърди частици (DPF) или SCR система. Особено при третиране на проблеми. Подходяща за всички дизелови горива (летни и зимни дизелови класове съгласно DIN EN 590) и мазут

 

Приложение

За оптимален ефект на предотвратяване на отделянето на парафин, добавката трябва да се добави приблизително 5 °C преди достигане на точката на мътност, за предпочитане над 0 °C. За да подобрите смесването с дизелово гориво или мазут, добавете преди зареждане. Съществуващите концентрации на парафинови кристали не могат да бъдат разтворени чрез последващо добавяне. Съдържанието на опаковка от 1 л. е достатъчно за 1000 л. дизелово гориво. Дозировка 1:1000.

 

Забележка

Разклатете добре кутията преди употреба. Да се съхранява без замръзване, където е възможно. Доведете до стайна температура, след като сте били засегнати от замръзване.

Повече информация
Опаковка 1 л.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти