За нас

Сенакс ООД е компания, която повече от 30г. предлага висококачествени продукти за поддръжка на автомобила. Официален представител за България на над десет международни компании.

Водеща фирма на българския пазар при вноса и продажбата на индивидуални и професионални продукти с гарантиран произход, за перфектна грижа и поддръжка на автомобили, тежкотоварни превозни средства, скутери и мотоциклети.

МИСИЯ, ВИЗИЯ, ЦЕННОСТИ

Успехът на компания се корени в постоянството и високите критерии, които екипът й има към работата и разбирането и удовлетворяването на променящите се  нужди на потребителите.

Двигател на развитието на фирмата от нейното създаване до днес са смелите идеи и безкомпромисното им изпълнение.

Вярваме, че цялостната грижа и безопасността на автомобила и мотоциклета са въпрос на постоянна отговорност, която поемаме всеки ден.

Търсим почтеност и откритост в отношенията.

Изграждаме доверие в партньорството.

Показваме увереност във възможностите.

Ценим професионализма и упоритата работа.

 

ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МАРКИТЕ

SONAX - немски лидер в световното производството на почистващи препарати и козметика за автомобили, мотоциклети и тежкотоварни превозни средства.

LIQUI MOLY - моторни масла и добавки  № 1 в Германия за поредна година.

RUPES - италианска компания, световен лидер в проектирането и производството на професионални електрически и пневматични инструменти, аксесоари и вакуумни системи. 

CHAMPION - световен лидер в разработването и производството на иновативни и надеждни автомобилни продукти.

MV AGUSTA - най-популярната италианската марка за дизайнерски и високотехнологични мотоциклети.

KYMCO - петият в света  и първи в Тайван производител на скутери, мотоциклети и АТВ-та.

BENELLI- една от най-старите и наложени италиански марки мотоциклети

INTERPHONE – водеща италианска марка за производство на комуникационни уредби за моторист, част от портфолиото на Cellularline.

ARAI – японски производител на най-висок клас каски.

RST- английска компания за производство на мото облекла, обувки и аксесоари.

EVO+ - италианска марка за производство на термо бельо и аксесоари, с карбонови нишки за активен спорт.

ZANDONA- италиански производител на предпазна екипировка с функционален дизайн и иновативни технологии за защита, символ на практичност, стил и комфорт.

MOBILSEPT американска компания за производство на машини за озониране на автомобили и помещения

QUIXY

От 2012 година „Сенакс” ООД създава собствена автокозметична марка, която развива успешно и налага на българския пазар. Quixy предлага широка гама висококачествени продукти, които се произвеждат от немски суровини, притежаващи множество международни сертификати.  

МOTOPOINT

През 2012г Сенакс ООД създава дъщерна компания „Мотопойнт” OOД, която поема дистрибуцията и продажбата на мотори, скутери, АТВ и мото екипировка. Виж повече на www.motopoint.bg

УСЛУГИ

Компанията развива автокозметичен център и сервиз, създадени с разбиране и грижа за нуждите на съвременните шофьори от качествено, бързо и коректно професионално обслужване.

Специфични услуги, които предлага авто-козметичният център:

  • Полиране на автомобил
  • Поставяне на полимер и нано лак протект
  • Съвременни специализирани решения за детайлна репаратура
  • Озониране на купета и др.

 

КЛИЕНТИТЕ

Компанията следва най-новите тенденции и технологии в сектора, и достига до своите клиенти чрез утвърдена дистрибуторска мрежа с над 1500 разработени точки на продажба.

Има развита дилърска мрежа в цялата страна. Продуктите могат да бъдат намерени във вериги бензиностанцииPetrol, ЕКО Петролиум, Rompetrol, в търговските вериги METRO, Mr. Bricolage, Kaufland, HIT, Praktiker, Fantastico и др.

Компанията има собствена складова база и логистична система, с осигурен транспорт и ежеседмични доставки до клиенти в цяла България. При интерес моля да се свържете на sales@senax.bg или на тел. 029433356.

 

 

ФИРМЕН МАГАЗИН И ШОУРУМ 

Клиентите на компанията могат да направят своя избор между фирмен или онлайн магазин. През последните няколко години, фирма „Сенакс” изгради модерен изложбен център, който отговаря на световните стандарти в този бизнес.

Заповядайте да разгледате пълният асортимент мото и авто продукти на адрес:

София, Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92.

Работно време:

Понеделник – Петък 9:00 до 18:00ч.

Събота – 10:00 до 16:00ч.