За нас

ЗА СЕНАКС

Сенакс ООД е компания, която повече от 30г. предлага висококачествени продукти за поддръжка на автомобила. Официален представител за България на водещи международни компании.

Водеща фирма на българския пазар при вноса и продажбата на индивидуални и професионални продукти с гарантиран произход, за перфектна грижа и поддръжка на автомобили, каравани, тежкотоварни превозни средства, скутери, мотоциклети и велосипеди.

 

МИСИЯ, ВИЗИЯ, ЦЕННОСТИ

Успехът на компания се корени в постоянството и високите критерии, които екипът ни има към работата и разбирането и удовлетворяването на променящите се  нужди на потребителите.

Двигател на развитието на фирмата от нейното създаване до днес са смелите идеи и безкомпромисното им изпълнение.

Вярваме, че цялостната грижа и безопасността на превозните средства са въпрос на постоянна отговорност, която поемаме всеки ден.

Търсим почтеност и откритост в отношенията.

Изграждаме доверие в партньорството.

Показваме увереност във възможностите.

Ценим професионализма и упоритата работа. 

 

ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МАРКИТЕ

SONAX - немски лидер в световното производството на почистващи препарати и козметика за автомобили, каравани, мотоциклети и тежкотоварни превозни средства.

LIQUI MOLY – висококачествени моторни масла и добавки за автомобили, мотори, скутери и др. Марка № 1 в Германия за поредна година.

RUPES - италианска компания, световен лидер в проектирането и производството на професионални електрически и пневматични инструменти, аксесоари и вакуумни системи.

LITTLE JOEшвейцарски ароматизатори за автомобила и дома.

MY SHALDANяпонски висококачествени ароматизатори.

QUIXY

От 2012 година „Сенакс” ООД създава собствена автокозметична марка, която развива успешно и налага на българския пазар. Quixy предлага широка гама висококачествени продукти, които се произвеждат от немски суровини, притежаващи множество международни сертификати.

МOTOPOINT

През 2012г Сенакс ООД създава дъщерна компания „Мотопойнт” OOД, която поема дистрибуцията и продажбата на мотори, скутери, АТВ и мото екипировка. Виж повече на www.motopoint.bg

 

УСЛУГИ

Компанията развива автокозметичен център и сервиз, създадени с разбиране и грижа за нуждите на съвременните шофьори от качествено, бързо и коректно професионално обслужване.

Специфични услуги, които предлага авто-козметичният център:

  • Полиране на автомобил
  • Поставяне на полимер и нано лак протект
  • Съвременни специализирани решения за детайлна репаратура
  • Озониране на купета и др.

 

КЛИЕНТИТЕ НА СЕНАКС

Компанията следва най-новите тенденции и технологии в сектора, и достига до своите клиенти чрез утвърдена дистрибуторска мрежа с над 1500 разработени точки на продажба.

Имаме развита дилърска мрежа в цялата страна. Продуктите могат да бъдат намерени във вериги бензиностанции Petrol, ЕКО Петролиум, Rompetrol, в търговските вериги METRO, Mr. Bricolage, Kaufland, HIT, Praktiker, Fantastico и др.

Компанията има собствена складова база и логистична система, с осигурен транспорт и ежеседмични доставки до клиенти в цяла България. При интерес, молим да се свържете с нас на sales@senax.bg или на тел. 02/9433356.

 

ФИРМЕН МАГАЗИН И ШОУРУМ СЕНАКС 

Клиентите на компанията могат да пазаруват както онлайн, така и в нашия фирмен магазин. През последните няколко години, фирма „Сенакс” изгради модерен изложбен център, който отговаря на световните стандарти в този бизнес.

Заповядайте да разгледате пълния асортимент авто и мото продукти на адрес:

София, Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92.

Работно време:

Понеделник – Петък 9:00 до 18:00ч.

Събота – 10:00 до 16:00ч.