Универсален почистващ препарат SONAX PROFILINE MULTISTAR, концентрат, 1 л.

31,50 лв

Универсално приложим почистващ препарат без NTA (нитрилотриоцетна киселина) за почистване на моторни превозни средства. Концентрат. Комбинацията от микроактивни тензиди осигурява максимална почистваща мощност. Притежава отлична съвместимост към всички повърхности във и извън автомобила, както и в домакинството. Може да се използва като предпочистващ препарат за особено силно замърсени зони като остатъци от насекоми, замърсяване с моторни масла, мазнини и отработени газове от дизелови превозни средства. За всички дейности по почистване отвътре и отвън на превозни средства.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
06273410 - 1 л.

Описание

Универсално приложим почистващ препарат без NTA (нитрилотриоцетна киселина)  за почистване на моторни превозни средства. Концентрат. Комбинацията от микроактивни тензиди осигурява максимална почистваща мощност. Притежава отлична съвместимост към всички повърхности във и извън автомобила, както и в домакинството. Може да се използва като предпочистващ препарат за особено силно замърсени зони като остатъци от насекоми, замърсяване с моторни масла, мазнини и отработени газове от дизелови превозни средства. За всички дейности по почистване отвътре и отвън на превозни средства.

В интериора може да се ползва в зависимост от концетрацията за почистване на: текстилна тапицерия, мокетни стелки и облицовки и пластмасови покрития, без да оставя петна. Предназначен за използване и в автоматични и четкови автомивки. Безопасен към всички вътрешни повърхности, с изключение на прозрачни пластмаси (капак на арматурното табло, навигационен екран) и кожа.

 

Свойства

  • ефективен за измиване и почистване на всички вътрешни и външни повърхности
  • комбинацията от повърхностно активни вещества осигурява максимална сила на почистване
  • икономичен за употреба концентрат
  • не съдържа NTA (нитрилотриоцетна киселина)
  • приятен свеж аромат
  • може да се използва и в домакинството
  • подходящ и за текстилни килими, мокети и мебели

 

Приложение

Разредете и напръскайте тънко и равномерно върху повърхностите, които ще се почистват. В зависимост от степента на замърсяване, изчакайте 3-4 минути. Когато нанасяте върху външни части, измийте автомобила както обикновено. На вътрешните площи работете върху упоритите замърсявания с четка. След това избършете с влажна кърпа от микрофибър, за да поеме разтворената мръсотия. Оставете повърхностите да изсъхнат, преминете отново с вакуум почистващо средство, ако е необходимо.

 

Съотношения на разреждане

За отвън:

концентрат:вода -> (1:5) - (1:20)

концентрат:вода -> (200 мл. : 1 000 мл.) - (50 мл. : 1 000 мл.)

За отвътре:

концентрат:вода -> (1:10) - (1:50)

концентрат:вода -> (100 мл. : 1 000 мл.) - (20 мл. : 1 000 мл.)

 

Забележка

Не оставяйте продукта да действа върху топли повърхности и не го оставяйте да изсъхне. Не пръскайте върху циферблата. Не използвайте върху радио или навигационно оборудване. За да се избегнат разлики в цвета и яркостта между обработения и необработения текстил, почистващият препарат винаги трябва да се нанася върху цялата повърхност. Предпазвайте от замръзване.

 

 

Повече информация
Опаковка 1 л.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Универсален почистващ препарат SONAX PROFILINE MULTISTAR, концентрат, 1 л.
Вашият рейтинг